LUMENEA, LEMPEÄÄ LÄMPÖÄ JA LAKKALAHJOJA

Nyt sitä saa! Lumenen superripsaria vedenkestävänä!

Sain eilen ihanan kesälähetyksen Lumenelta, joka piti sisällään kesäisiä uutuuksia luottomerkiltäni. Riemunkiljahduksia sai aikaan toki myös hurmaavan suloinen lakkakokoelma, mutta eritoten lempiripsivärini paljastuminen silkkipaperin sisuksista sai sydämeni sykkimään. Olen blogissani jo useaan otteeseen hehkuttanut Lumenen uutta ripsiväriä, True Mystic Volume Mascaraa, ja nyt tuo huikean suosion saanut ripsiväri on saanut rinnalleen vedenkestävän kaverin. Myös vedenkestävä versio on jäämässä pysyvästi Lumenen valikoimaan.

Viimeisen puolen vuoden aikana en ole silmämeikissäni käyttänyt juurikaan muita ripsivärejä kuin tätä, joten täältä suunnalta lähtevät liikenteeseen lämpimät suosittelut juuri True Mysticiä kohtaan jos vaikkapa valmistujaisviikonlopun silmämeikkituotteet ovat vielä pohdinnan alla. Fiiliksiä ja kuvia suosikistani löydät esimerkiksi joulumeikin muodossa täältä ja vappukeijukaisen lookista täältä! Unohtamatta myöskään Pirkon mystistä postausta.

Kesäinen Gel Effect-kokoelma on selvästikin saanut inspiraationsa simpukankuorien hohteesta, hattaraisista huvipuistohetkistä, pitkistä kuumista rantapäivistä ja valon leikistä. En malttanut olla lakkaamatta kynsiäni välittömästi herkullisen hehkuvalla, oranssiin vivahtavalla Kuuma päivä-lakalla (27)  ja tuo säkenöivän kirkas lakka sai jopa käteni näyttämään päivettyneemmiltä. Gel Effect-lakat ovat nousseet omien lakkasuosikkieni joukkoon loistavan kestävyyden ja sävyvalikoiman kattavuuden ansiosta. Kesäsävyjä löytyy kaupoista kahdeksaa erilaista, joista osa on hehkuvan kauniita helmiäissävyjä ja osa intensiivisen raikkaita creme-värejä.

CURIOUSNOORA

Tästä värisävyjen upeasta kirjosta riittää myös teille, ja näin ollen päätinkin arpoa tätä postausta kommentoiden kesken kolmen uutuussävyn trion yhdelle onnekkaalle voittajalle. Voittaja nappaa itselleen sävyt 29 Rannalla, 30 Meriheinä sekä 32 Rantapolku. Kesäkynsilakat ovat myynnissä vain rajoitetun ajan, joten nyt sinulla on oiva tilaisuus hankkia kynsilakkakokoelmaasi ainutlaatuisia helmiä. Kommentoi postausta 5.6. mennessä ja osallistut tämän hurmaavan setin arvontaan.

enkku2-1-1-1

Some amaaazing summer-newbies from Lumenee took my breath away! It was great to notice that now I can also find a waterproof-version of my favourite mascara on stores and those beautiful summer-shades are going to look so good on my summer-manicures. Noora hearts Lumene, big time.

Tuotteet saatu Lumenelta.


Posted in and tagged , , , by NOORA.