NOORA KIRPPISTELEE TARINASSA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Muistatteko, kun viime syksynä kerroin teille uudesta ja ihanasta kirpputorien helmestä Laukontorin kupeessa? Kirpputori Tarina on edelleen kirpparisuosikkini täällä Tampereella; kirppari on siisti, henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta ja tarjolla on niin vaatteita kuin tavaroitakin. Täydellinen kirpputori, jos minulta kysytään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain blogiyhteistyön kautta itselleni kirpparipöydän Tarinasta puoleen hintaan, ja kiikutinkin eilen illalla moooonta Ikea-kassillista tavaraa pöydälleni. Myynnissä on niin kenkiä kuin vaatteitakin, hävettää aivan myöntää, että monessa vaatteessa roikkuvat vielä kauppojen hintalaput. Nyt siis ne viimeisetkin heräteostokset, joita olen vuosien varrella tehnyt toivottavasti löytävät uudet kodit. Myös Matti antoi myytäväkseni muutaman upouuden ruutupaidan ja hupparin, joten raahatkaahan ne poikaystävätkin mukananne kirppistelemään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myynnissä on pääosin kesä- ja kevätvaatteita. Vein muun muassa muutaman upouuden juhlamekon myyntiin, joista saattaisi olla iloa niille, jotka metsästävät vielä kesän juhliin asuja. Tarinaan jätin myös ensimmäisen ostamani OnePiece-haalarin, joka pääsee toivottavasti ilahduttamaan nyt jonkun toisen koti-iltoja ja roikkuupa rekissä myös muutama tyylikäs bleiserikin. Unohtamatta myöskään sisustustarvikkeita ja kirjoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pöytävuokrani jatkuu huhtikuun 9. päivään saakka, ja vuokrajakson aikana on minulla tarkoituksena vielä viedä paikalle lisääkin tavaraa. Joten käykäähän tutustumassa pöytään nro 72.

Kirpputori Tarina,
Laukontori 4, 33200 Tampere

Aurinkoista kirppistelyviikonloppua kaikille!

// I’m selling some of my old clothes, shoes and accessories in Tarina Kirpputori here in Tampere. Check it out if you are spending the weekend nearby!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.