VIISI VUOTTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Matti ja minä täytimme viime lauantaina viisi vuotta. Koska itse vietin lauantaini muun muassa huskyvaljakon kyydissä, olimme sopineet, että virallinen vuosipäiväillallinen syötäisiin vasta keskiviikkona. Niinpä suuntasimme eilen töiden jälkeen kaupungille, minä kasvohoitoon (oih, siitä lisää vielä myöhemmin <3) ja Matti hoidon ajaksi elokuviin- win win situation, kuten Matti Facebook-statukseensakin eilen päivitti. Sovimme treffit parin tunnin päähän Siperiassa olevaan American Dineriin kippistelläksemme vaniljacolalla menneille ja tuleville vuosille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun kelaa aikaa taaksepäin, viisi vuotta tuntuu vierähtäneen ohi hurjan nopeasti. Vastahan me kuusi vuotta sitten istuskelimme kavereina koulun kahviossa ja istuimme samoilla luennoilla ja yhtäkkiä olemmekin asuneet yhdessä vuosia, hankkineet koiran, muuttaneetkin pari kertaa, matkustaneet Barcelonaan, Milanoon ja New Yorkiin yhdessä ja tahkonneet arkea eteenpäin niin myötä- kuin vastamäessäkin. Matti on ollut tukipilarini ja paras ystäväni jo vuosien ajan ja ilman häntä viimeiset viisi vuotta olisivat varmasti olleet tavalla tai toisella tyhjempiä. Olen hurjan onnekas, että hän tälläistä äkäpussia ja tuuliviiriä on jaksanut pitää kädestä niin elämän suruissa kuin iloissakin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Menipäs tämä nyt herkistelyksi, sallittakoon se nyt vuosipäivän kunniaksi. Pakko hehkuttaa vielä myös treffipaikkamme menua, valitsin listalta kanaburgerin, joka oli syönyt sisäänsä niin ananasta kuin aurajuustoakin ja joka kirjaimellisesti vei kielen mennessään. American Diner kuuluu keskustan suosikkeihini, mutta sinne tulee eksyttyä aivan liian harvoin. Herkullinen ja tunnelmallinen paikka on täydellinen valinta niin ystävien kuin rakkaankin kanssa lounastamiseen.

Eilinen vierähti siis niin töitä tehden kuin juhlienkin, ja tänään on luvassa jälleen herkullinen illallinen keskustassa. Arjestakin voi tehdä juhlaa niin kovin pienillä jutuilla, mutta tänä iltana juhlitaankin onnellisia uutisia, joista kerron teillekin vielä myöhemmin.

Herkullisen onnellista päivää kaikille. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Me and my boyfriend celebrated our 5th anniversary yesterday. We went to one of our favourite restaurant in the city centrum and had a delicious meal in the American Diner. We had a great evening together and I wish us all the best for the upcoming years. ♥


Posted in muoti and tagged , , , by NOORA.