MINÄ MIEHENÄ & MUITA LAUANTAIN MAHTAVUUKSIA

image (2) P9257382 image (3) PA017672

Olen viettänyt toistaiseksi melko t ä y d e l l i s t ä viikonloppua. Matti on Lontoossa, mutta viikonloppu ei suinkaan sen vuoksi ole ollut täydellinen, vaan sen vuoksi, että olen pitkästä aikaa ehtinyt oikein ajan kanssa viettää aikaa vanhempieni luona ja siellä jos missä olo on aina onnellinen.

Syksyisen lenkin jälkeen pääsin eilen valmiiseen ruokapöytään syömään äidin tekemää maailman parasta pizzaa, samalla kun tv:ssä pauhasi lätkämatsi, jonka tupsukorvat veivät lopulta ihan satanolla. Toisella erätauolla Pokémon Gon sightsingsit näyttivät Vileplumen hengailevan lähistöllä, enkä muista koska viimeksi olisimme mamin kanssa niin nopeasti laittaneet kenkiä jalkaamme ja kipittäneet pihalle. Vileplume jäi kun jäikin pallon sisuksiin ja kahvipöydän ääreen palasi tyytyväinen kouluttajakaksikko.

PA017676 image PA017685

Seuraavaksi kikateltiinkin jo sitten Snapchatin filtereiden parissa, ja keskusteltiin siitä, näyttäisinkö miehenä vähän Leonardo DiCapriolta vai kenties aika paljonkin Bret Michaelsilta. Mieluummin hei ehkä Leolta! Parrankasvua ei onneksi vielä ole kuitenkaan havaittavissa ja yritän kaikkeni, että en Snapchatin pauloihinkaan jäisi liiaksi. Instagram riittää toistaiseksi minulle, mutta näiden filtereiden parissa aion kikatella toistekin!

Illalla hipsimme Epun kanssa omaan kotiin nukkumaan, ja hyvänyönsoitto Matin kanssa päättyi siihen, että Matti kysäisi mitä haluaisin tuliaisiksi Disneystoresta. En kestä! Matin hotelli on aivan Disneystoren nurkilla! Niinpä vuorokauden jo vaihtuessa sunnuntain puolelle, huomasin seikkailevani vielä Disneystore UK:n sivuilla. Nyt sitten enää odotellaan, että mies palaa lapsekkaan tuliaissaaliin kanssa kotiin.

Lauantai oli niin timanttinen, että en kovia odotuksia uskalla edes tälle päivälle asettaa. Pitäkäähän kiva päivä!

PA017686 PA017679


Posted in and tagged , , , by NOORA.