PULLAPÄIVÄ

P2259330 P2259336 P2259312


PUSERO UHANA DESIGN   FARKUT ZARA  TAKKI OBJECT   SAAPPAAT PALMROTH ORIGINAL (*blogin kautta saatu)   REPPU ZARA


Sohvannurkkaan on tehty Noorankokoinen kolo, läppäri on mukavasti sylissä, tv:ssä tupsukorvat laukovat kiekkoa Sportin maaliin ja vieressäni on Epun lisäksi jo päivän toinen laskiaispulla – aika mukavasti siis menee täällä, entäpä siellä?

Kello soitti tänään jo reilusti ennen kahdeksaa, sillä luvassa oli mukava työpäivä. Aluksi kuvattiin hieman kevätmuotia, sen jälkeen suuntasin keskustaan tekemään parit kuvaukset ja nyt tarkoituksenani on sekä muokkailla kuvia että tarttua pariin työprojektiin. Sitten kevyen treenin kautta saunaan ja nukkumaan. Tällaisista menevistä lauantaipäivistä tykkään, tulisin vain pahantuuliseksi jos vapaapäivät kuluisivat maleskellen neljän seinän sisällä.

P2259324 P2259338 P2259331

Päivä on tosin mennyt vähän herkutteluksikin. Kävin aamiaisella Koskikadun Wayne’s Coffeessa ja katselin ikkunapöydän ääressä kaupungin vilinää. Eli toisin sanoen katselin Pikku Kakkosen-puistoon kännykät kädessä kipitteleviä Pokémon-kouluttajia. Talviaamun fiilis oli siis erittäin kohdillaan ja 6,5 euron aamiainen oli täydellinen aloitus päivälle. Wayne’sissä on muutenkin aina ihana piipahtaa; palvelu on  superystävällistä ja tutkimusteni mukaan tiskin kakkupalaset ovat kerta toisensa jälkeen herkullisempia.

Ehdin kuvausten lomassa kipitellä myös muualla keskustassa ja pari kivaa heräteostostakin tarttui matkaani. Löysin Stockmannilta mielettömän ihanan keväthameen ja laskiaispulliakin tuli pari napattua matkaani. Toinen meni jo, toisen murusia keräilen pian näppäimistön väleistä.

Joten nyt laskiaispullaa (hillolla, tietysti!) nassuun ja töiden kimppuun. Se on hei lauantai – nauttikaa! <3

P2259492 P2259332


Posted in and tagged , , by NOORA.