KYMMENEN SEKUNNIN KEVÄTMEIKKI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Voi kuinka valjuja ja tavanomaisia meikkejä olenkaan tämän talven aikana käyttänyt! Siistit rajaukset, kuulaat lopputulokset ja nudet huulipunat ovat selvästikin aivan liian yliarvostettu juttu.. Miksi tuhlata aikaa aamuisin meikkaamiseen, kun häikäisevään lopputulokseen voi päästä myös kymmenessä sekunnissa?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veeran ei kovin kauaa tarvinnut suostutella minua osallistumaan hänen 10 sekunnin kevätmeikki-haasteeseensa. Kun muut mimmit olivat keskiyön tunteina meikkinsä tehneet, oli minun vuoroni. Istahdin rohkeasti suihkunraikkaana mökkimme keittiön pöydän ääreen, tutkin hetken edessäni avautuvaa kosmetiikkakirjoa ja olin valmis. En olisi ikinä uskonut, että trendikäs kevätmeikki syntyy näinkin näppärästi.

Ja ehei, en ollenkaan ottanut tätä vakavasti, vaikka videon ensisekuntien ”bring it on sisters!”-ilmeestäni muuta voisikin päätellä..

Kuten huomaatte, päätin meikissäni panostaa voimakkaaseen huulimeikkiin. Kirkas huulipuna vei huomion väsähtäneistä silmistä ja poskipunalaikut ovat selvästikin kuuminta hottia tämän kevään meikeissä. Kilpasisareni Veera ja Iina hoisivat homman kotiin kyllä vielä minuakin näppärämmin, mun täytyy vielä hetken reenata suoritustani, että saadaan lopputulokseen vielä rajauksetkin kohdilleen.

Jotta saamme tämän trendikkään meikkaustyylin leviämään muidenkin kosmetiikkaintoilijoiden tietoisuuteen, on teidän vuoronne. Kuka lähtee meikkileikkiin mukaan? Ja arvon leidit, peiliähän ei tässä haasteessa sitten käytetä. Ida, Anniina, Johanna ja Milla, oletteko mukana?!

// Who wants to try this hottest make-up of the spring? You’ll have ten seconds to do it. And ladies, using the mirror isn’t allowed.


Posted in kauneus by NOORA.