RETKI EUROOPPAAN

P5282803 P5282785IMG_5394 P5282812P5282789


HAME  DIY (KANGAS EUROKANKAASTA)   NEULE LINDEX     KENGÄT MINNA PARIKKA   AURINKOLASIT RAY-BAN   LAUKKU GINA TRICOT


Oli lämpöä ja aurinkoa, jostain kuului merci ja jossain tuoksuivat uunituoreet leivonnaiset. Liput liehuivat, kun tuttavat tervehtivät toisiaan väkijoukossa. Taskunpohjat koluttiin tarkoin, kun vastaan tulikin vielä yksi herkkukoju, jonka ohi ei voinut kävellä tekemättä ostoksia. Oli markkinatunnelmaa, oli suurkaupungin sydämen sykettä, oli veden kielelle nostattavia herkkuja ja iloisia tervehdyksiä.

Lähdin viettämään kaunista kesäpäivää yhdessä perheeni kanssa ja jo aamupäivällä kiisimme äidin kanssa Sara Hildenin taidemuseoon ja sieltä suoraan markkinahumuun Hämeenpuistoon. Ruokatori oli selvästikin place-to-be tänä aurinkoisena sunnuntaina, sillä puisto oli täpötäynnä herkuttelijoita. Sekaan kuitenkin mahtui hyvin ja melkoisia herkkuja tarttui mukaankin.

P5282973 P5282792 P5282807

Kuppikakuiksi taiottujen karkkien ohi ei yksinkertaisesti voinut kävellä. Näitä pieniä taideteoksia vein Matillekin tuliaisiksi, mutta kotiinviemisiksi hankittu patonki ei sen sijaan koskaan päätynyt miehelleni syötäväksi. Se toimi nimittäin erinomaisena matkaeväänä, kun torilta ajelimmekin roadtripille Hämeenlinnaan. Oli täysin mahdoton tehtävä olla taittamatta patongista muutamaa palasta ja yhtäkkiä huomasinkin, että tuliaiset oli popsittu kitusiin. Noooh, Matti oli onneksi erittäin tyytyväinen brezeliin ja karkkikakkuihin!

Tänään tuntui siltä, että aurinko ja eurooppalainen fiilis herättivät koko Tampereen eloon ja tunnenkin viettäneeni kesän ensimmäistä päivää.

Oli roadtrip. Oli jätskihetki Vehoniemen automuseolla. Oli nähtävyyksiä ja ex tempore-pysähdyksiä. Oli ihana päivä.

IMG_5395P5282797P5282977 P5282810 P5282794


Posted in and tagged , , by NOORA.