PUNAISEN PAULOISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

DSC04187DSC04311DSC04089

Tein mielessäni vartin verran kärrynpyöriä, kun kuulin, että Nokia antaa meille lainaksi Lontoon Muotiviikkoja varten upouudet, säihkyvänpunaiset  Lumia 2520-tabletit. Kun kaksi bloggaajaa lähetetään suurkaupungin sykkeeseen tarkoituksenaan välittää fiiliksiään myös kotisuomeen, täytyy tekniikan olla kunnossa ja muutaman testipäivän jälkeen olinkin jo vakuuttunut siitä, että minulla ja Lumialla synkkaavat hyvin kemiat yhteen.

Aikaisempia käyttökokemuksia minulla ei Lumian saralta ollut, joten jännitinkin aluksi sitä kuinka oppisin tuota uutukaista käyttämään. Murehdin täysin turhaan, sillä tabletin käyttäminen oli tehty todella helpoksi ja käyttäjäystävälliseksi, puhumattakaan siitä, että sydämeni alkoi välittömästi pamppailla tuon paloauton punaisen värin vuoksi. Meille, jotka olemme käyttäneet paljon myös Windows-tietokoneita, tämä tabletti on varma valinta. Käyttöjärjestelmä on nimittäin hyvin samantyyppinen ja yhdistettyäni tablettiin vielä Power Keyboard-näppäimistön, mukanani Lontoossa kulkikin täydellisesti bloggausvälineeksi sopiva tablettitietokone! Blogin kirjoittamiseen iPadilla en ole koskaan oikein tottunut, sillä pelkän näytön näppäileminen postausta kirjoittaessa on suorastaan turhan vaivalloista. Lumian näppäimistö toimiikin kuin unelma ja samalla näppäimistö toimii myös tabletin suojakotelona.

DSC04173DSC04317DSC04102

Olen tutustunut nyt Lumiaani parin viikon verran ja olen hieman hämmentynyt. Olen aina kokenut olevani Apple-tyttö henkeen ja vereen, mutta tämä tabletti on saanut minut puntaroimaan vaihtoehtoja. Lainakoneeni osoittautui joiltakin ominaisuuksiltaan huomattavasti ”bloggaajaystävällisemmäksi” vaihtoehdoksi; tabletilla saa laadukkaita valokuvia, se latautuu 80 %:n varaustasoon yhdessä tunnissa, liittämällä näppäimistön tablettiin tuo varausaika kasvaa peräti viidellä tunnilla ja erinomainen, kirkas ja terävä näyttö sopii vaativampaankin makuun.

Hävettää aivan myöntää, että kuvittelin yhteiselomme alun olevan paljon kivikkoisempi. Tulimme niin hyvin toimeen, että tippa linssissä ajattelenkin jo teidemme pian erkanevan toisistaan.

Käsi ylös kenen sydämen Lumia on ruudun toisella puolella jo vienyt.

// My first experiences with Lumia 2520 are so positive! I got the chance to use this computer on our trip to the London Fashion Week and I’m absolutely in love with it! Well yes, obviously the red color is gorgeous, but it has also many many many great qualities. Have you tried it already?


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.