MAMI I’M COMING HOME!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

DSC02255 DSC02265

Olen näillä näppäimillä hyppäämässä matkalaukkuni kera keltaiseen taksiin ja hyvästelemässä samalla kaupungin, johon ihastuin niin kovin viimeisen yhdeksän päivän aikana. Iso omena haukkasi suuren palasen minusta ja toivon niin kovasti, että vielä joskus saan palata tänne. Mielelläni Matin kanssa. On upeaa, kun on löytänyt vierelleen niin ihanan tyypin, jonka kanssa reissata vaikka maailman ääriin.

Hempeilyt sikseen, mami I’m coming home!! Kotiinkin on toki ihana palata, juuri sopivasti uudeksi vuodeksi. Kotiinpaluun kunniaksi lakkasin kynnetkin sinivalkoisiksi, ihan mielettömän upealla Sally Hansenin Fuzzy Coat-lakalla, jonka bongasin hotellimme vieressä sijaitsevasta Duane Reade-sekatavarakaupasta, joita löytyy joka toisen korttelin kulmasta. Kosmetiikkaosastoilla olen onnistunut muuten kulkemaan silmät kiinni ja massiivista kosmetiikkavuorta en ole kotiin kantamassa, vain tämän hurmaavan pörröisen lakan sävyssä 400 Tight Knit. Jokohan tätä löytyy Suomesta?

DSC02268 DSC02385 DSC02273

Hih, todelliset kutomisintoilijan unelmakynnet! Kynsiin tulee ikään kuin neulottu pinta, mikä näyttää uskomattoman hauskalta 3D-efektinsä ansiosta. Ongelmaksi muodostuikin vain se, minkä sävyistä lopulta poiminkaan mukaani!

Gotta go, nyt on matkalaukku suljettava ja suunnattava nokka kohti kotia. Haikean ihanaa.

Sillä välillä, kun itse kökötän kahdeksan tuntia lentokoneessa, muistakaahan te käydä osallistumassa sekä upeaan DecoraFrameShopin kanssa järjestettyyn 50 euron lahjakortin arvontaan (klik!) että klikkailemassa äänenne mukaan asuäänestykseen (klik!).

See you in Finland babes!

// Nine amazing days in New York and now it’s time to go back home. Feeling good, but a bit sad too. I fell in love with you, New York. But luckily I found some amazing souvenirs, like this Sally Hansen’s Fuzzy Coat Nail Polish! Doens’t it look lovely? And the colors are perfect for a Finnish girl like me.. ;)


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.