PEOPLEWATCHING @ LFW/SOMERSET HOUSE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

5 DSC04201

Vaikka pääsimmekin Canonin sponsoroimilla muotinäytöslipuilla myös catwalkien ääreen, riitti Somerset Housen ympäristössäkin muodikasta ihmeteltävää ja ihasteltavaa.  Alueelle pääsi ihastelemaan tyylikästä muotiviikkoväkeä vapaasti ja moni tuntuikin tulleen paikan päälle inspiroitumaan, valokuvaamaan lempityylejään, tai, noh, näyttäytymään. Mitä mielikuvituksellisempaan asuun olit pukeutunut, sitä varmemmin pääsit kuvattavaksi salamavalojen välkkeeseen.

Näytösalueella olisi voinut viettää tuntikausia vain ihmisiä katsellen ja omia lempityylejään bongaillen.

2DSC04238

Ensimmäisen päivän jälkeen inspiroiduin ennen kaikkea sinisen sävyistä! Katseenvangitsevia sinisiä laukkuja oli valittu asusteiksi muuten kovin simppeleihin asuihin, vaaleita boyfriend-farkkuja näkyi joka puolella korkoihin yhdistettynä ja olipa eräs upea tyylitaituri pukeutunut myös sähkönsiniseen housupukuun!

Sinisen sävyistä innostuneena, päätinkin poistua seuraavana näytöspäivänä mukavuusalueeltani ja tein itselleni melko tumman, sinisen eri sävyihin pohjautuvan silmämeikin.

6 IMG_2175

Voi kuinka hyvää tekeekään välillä testailla uusia juttuja, eikä aina sutia luomilleen sitä tuttua ja turvallista luomivärikomboa! Käytin meikkiini Lumenen tuotteita, enkä voi muuten tarpeeksi ylistää sitä, millaisen luottotuotteen Iinan kanssa löysimmekään Lumenen Beauty Base silmämeikin pohjustusvoiteesta. Kun pääsimme hotellille pitkän ja sateisen päivän jälkeen emme vain voineet lakata hämmästelemästä sitä, kuinka hyvin silmämeikki oli pysynyt paikoillaan. Rajauksiin käytin jo aiemmin esittelemääni hohderajauskynää sävyssä Grey Crystal. Täydellinen luomiväripalettikin löytyi matkalaukustani ja kevyen kerroksen ripsiväriä sudin ripsilleni Lumenen mascaralla. Kai olette muuten muistaneet jo käydä osallistumassa Lumenen 50 euron arvoisten tuotepakettien arvontaan täällä (klik!)?

1 IMG_2179

Entä millaisia vaikutteita aion napata omaan tyyliini Lontoon Muotiviikkojen vilinästä? Alla näkyvien kuvien neitokaisen lookin aion kopioida heti ensitöikseni. Upean kaunottaren asu oli todella simppeli, mutta silti se herätti huomion ja tämä nainen seisoikin kuvattavana jonkin aikaa. Selaillessani Internetin syövereistä street style-kuvia Muotiviikoilta, hänen kuvansa nousi esiin useampaankin otteeseen. Nahkaa ja pehmeä neule, en lainkaan yllättyisi vaikka näkisitte tämänkaltaisen asukokonaisuuden blogissani vielä lähiaikoina..

Oli muuten aivan mahtavaa bongata lähietäisyydeltä pari huikeaa blogimimmiäkin, 5 inch and up-Sandra oli juuri niin upea kuin hänen bloginsakin on ja kun Fanny Lyckman käveli meitä vastaan hotellillamme, teki mieli huikata hänelle, että minultapa löytyykin vaatekaapistani paita, jota koristaa sinun naamasi.

Mutta kertokaahan, pitäisikö minun useamminkin tarttua sinisävyiseen luomiväripalettiin?

DSC04206 DSC04204

// I was so inspired by these fashionistas! The Somerset House was full of so stylish and gorgeous people that I just had to take some pictures of my favourite looks to show them to you guys also. Because of the blue shades and outfits that I saw on the Fashion Week, I decided to try out something new when it comes to my daily make-up-routines. What do you think of the outcome and which one of the looks is your favourite?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.