KELLO VIIDEN TEEHETKI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Tervetuloa kello viiden teelle. Tarjolla olisi kupillinen teetä ja torttuja päivän teeman mukaisesti. Saisiko olla kupillinen kuumaa sitruunalla vai ilman?

Mahanpohjassa on jo parisen päivää lennellyt melkoinen perhosten armeija. Aikaa matkalle lähtöön on enää viikko, lennot on varattu ja edessämme odottaa kaupunki täynnä niin paljon mahdollisuuksia ja tekemistä, että olisi suorastaan hämmentävää lähteä reissulle ilman suunnitelmaa. Mitä tehdä, mitä nähdä, mitä kokea..

Matkalaukut tulevat varmasti jo lähtiessämme olemaan niin pullollaan tavaraa, että on suorastaan suuri helpotus, että opaskirjoja emme laukkuumme pakkaa yhtäkään. Miksikö emme? Oppaan virkaa toimittaa näppärästi iPadin mukana kulkeva Momondo Places-sovellus.

37

Momondon Places-sovelluksen ladattuasi pääset seikkailemaan seitsemän suurkaupungin opaskirjojen sivuille. Olit sitten suunnittelemassa matkaa Barcelonaan, Kööpenhaminaan, New Yorkiin, Berliiniin, Pariisiin, Roomaan tai Lontooseen, pääset sovelluksen kautta tutustumaan matkakohteisiin jo etukäteen ja ennen kaikkea paikan päällä. Vaikka reissukärpänenkään ei juuri nyt olisi saanut matkakuumetta levitettyä, kannattaa ilmainen sovellus ladata muutenkin käyttöönsä. Sovelluksesta löytyy nimittäin hurjasti matkustusinfoa, jolla kartuttaa yleistietoaan!

5 6

Kello viiden teellä otetaan tarkastelun alle kuitenkin tuleva määränpäämme Lontoo. Reissumme aikana toivoisin näkeväni ainakin ne kaikista ikonisimmat ja jo ala-asteen englannin kielen oppikirjan sivuilta tutuiksi tulleet nähtävyydet. Lisäinfoa ahmin myös jo muun muassa London Eyesta, vaikka varoittelinkin jo matkakumppaniani Iinaa, että tätä korkeapaikankammoista voi olla vaikea tuohon häkkyrään raahata! Sovelluksen huikeisiin ominaisuuksiin kuuluu muuten se, että kun ”matkaoppaan” sivuilta löydät sinua kiinnostavan kohteen, saat runsasti lisäinfoa linkin takaa ja voit jopa lisätä must-see-paikat suosikkilistallesi. Kun suosikkilistan tekee vaikkapa jo kotoa käsin on siihen helppo palata reissun päällä ollessa, näin mikään halutuista kohteista ei jää tsekkaamatta!

11 910

Olit sitten lähdössä muotiviikoille, romanttiselle pidennetylle viikonlopulle tai perheen kesken reissuun, pystyy sovelluksen hakuominaisuuksia käyttämällä rajaamaan nähtävyyksiä, ravintoloita ja muita kohteita juuri omiin tarpeisiisi sopiviksi. Infoa löytyy niin shoppailupaikoista, yöelämästä kuin hotelleistakin ja mikä mukavinta, karttanäkymästä pystyt tarkistamaan sen, missä kukin paikka sijaitsee.

4 13

Iina, kuulehan! Tuosta suosikkilistauksestani tuli niin pitkä, että mikäli kaikkialle haluamme ehtiä täytyy reissua pidentää ainakin viikolla! Näillä näkymin aion raahata sinut syömään kalaa ja ranskalaisia, vakoilemaan prinssiveljeksiä palatsille, ottamaan turistikuvia Big Benille, pällistelemään eläimiä London Zoo:hon, ajelemaan legendaarisilla punaisilla busseilla ja pakkohan meidän siinä pyörässäkin on käydä pyörimässä! Ja se kuuluisa kello viiden teekin on ehdittävä juomaan jossain välissä.

LONDON CALLING, viikon päästä jo! Muistakaahan pitää tätä sivustoa silmällä ja tähän kansainväliseen Momondo Places-sovellukseen pääset tutustumaan täältä (klik!).

1

 // One week and me and Iina are off to London! So cool! Before the trip, it is important to plan your trip carefully. By planning your holiday well, you get to see and experience all the things you want in your destination. I uploaded a cool app called Momondo Places for my iPad and thanks to this app, I got to know London so much better already while drinking the legendary afternoon tea. There’s so much to see, so much to do, so much to eat.. I just can’t wait anymore.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.