TEA OR COFFEE?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

DSC04109

Kun matkustaa harvoin tietyissä asioissa on sitä luksuksen tunnetta, jota arkisin saattaa joutua hieman metsästämään. Yksi tälläisistä asioista on mielestäni hotelliaamupala. Kun olet saanut unihiekat karistettua silmistäsi, voit rauhallisin mielin suunnata hotelliaamiaiselle, juoda niin monta kuppia kahvia kuin haluat, koota lautasellesi pienen vuoren kokoisen annoksen herkkuja ja vain nauttia.

Koska kiireisiä päiviämme varten halusimme Iinan kanssa tankata mahat täyteen energiaa jo heti aikaisin aamulla, päätimme joka aamu käydä nauttimassa tuosta lautasellisesta luksusta hotellimme ravintolassa.

Olin kovin hämmentynyt siitä, miten vähän Muotiviikoilla törmäsinkään asuihin, joissa pääosissa olisi ollut hame tai mekko. Itse olen äärimmäisen laiska hameiden käyttäjä, sillä useimmiten ongelmakseni nouseekin se, millaisen yläosan niihin yhdistäisin. Matkagarderobistani löytyi kuitenkin ihana aarre, jonka käyttäminen ei tälläistä ongelmaa aiheuta. Yhdistin Liu Jo:n kauniin mekon tänään paksuihin sukkahousuihin ja viihdyin asussa niin kovin hyvin! Mekon ala- ja yläosa ovat siis kiinni toisissaan ja tyylikästä mekkoa koristavat pieni koriste edustassa, sivussa olevat napit (ja piilotettu vetoketju) sekä vyö.

Tämän käytännöllisen mekon ansiosta, minulla ei ole enää ainuttakaan tekosyytä vedota siihen, että mekkojen käyttö olisi jotenkin hankalaa!

DSC04019

Voi ei, maha alkaa kurnia siihen malliin, että nyt on hankittava vielä ennen lentoa jotakin herkuteltavaa. Palaillaan pian jälleen Suomen puolelta! :)

// Liu Jo’s beautiful dress was an excellent choice for the London Fashion Week! The gorgeous dress looks amazing and the color combination between the navy blue skirt and white top is so chic! What do you think of my outfit which I wore to the breakfast today?


Posted in muoti and tagged , by NOORA.