#BIOZELLPARISIANCHIC – PARIISITTAREN KAMPAUSTUTORIAALI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seine, mahan pohjassa kipristelevä jännitys Eiffel-tornin huipulla, vastaankävelevät tyylikkät ranskattaret, kupliva kulttuuri, iltapäivä Louvren uumenissa. Tälläisiä muistoja minulla on muutaman vuoden takaiselta Ranskan matkaltani. Biozell haastoi meidät bloggaajat luomaan kampauksen, joka henkii Pariisia, tyylikkyyttä ja rakkauden kaupungin tunnelmaa, jota parhaiten kuvaa sana chic.

Löysin inspiraation kampaukseen taulusta, joka koristaa työhuoneeni seinää. Taulu on ostettu Seinen varrella olleesta pikkukojusta. Mieleeni nousi visio tyylikkäästä nutturasta, jonka koristaisin kukkasin ja halusin tuoda kampauksessa ehdottomasti esiin myös Ranskan lipun värejä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lähtiessäni työstämään kampausta, suihkutin ensin Roosan hiuksiin kauttaaltaan Biozellin tuuheuttavaa suolasuihketta. Suihke antaa hiukseen rakennetta ja tekee siitä helpommin käsiteltävän.

Suolasuihkeen jälkeen jaoin Roosan hiukset kahteen osaan. Jätin vasemmalle puolelle suikaleen hiuksia vapaaksi alas asti ja loput hiuksista kokosin ponnarille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lähdin tekemään poimittua lettiä käyttäen materiaalina sekä hiussuikaleita vapaana olevasta osiosta että ponnarista. Poimin hiuksia mukaan molemmista osioista alas asti ja kun olin käyttänyt lettiin kaikki vapaana olevat hiukset, jatkoin vielä letin tekoa ponnarissa olevista hiuksista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopun letistä piilotin nutturan sisuksiin pinneillä  ja lisäsin mutamia pinnejä myös poimutetun letin kohdalta koko matkalle. Suihkutin kampaukseen myös koko tekoprosessin aikana useampaan otteeseen Biozellin hiuskiinnettä. Koska halusin tehdä kampauksesta myös juhliin sopivan, kiinnitin pinneillä nutturan sisään  punaisen ruusun ja valkoisia kukkia. Lopputuloksesta tuli juuri niin chic kuin toivoinkin ja Roosa muistutti kampauksessaan hurmaavan suloista pariisilaista balleriinaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osallistun tällä kampaustutoriaalilla myös Biozellin järjestämään #biozellparisianchic-kilpailuun. Jokunen saattoikin jo huomata, että julkaisin Instagramissani (@CURIOUSNOORA) kuvan Roosalle tekemästäni kampauksesta, ja tykkäämällä kuvastani Instagramissa autat minua lennähtämään Pariisiin! Bloggaajakilpailun voittaja voittaa nimittäin itselleen matkan Pariisiin ja tykkääjien kesken arvotaan viikottain sadan euron lahjakortti Biozell ProShop-verkkokauppaan. Kiitän sydämellisesti kaikkia, jotka kuvasta tykkäilevät (), ja muistakaahan myös seurailla Biozellin uunituoretta Insta-tiliä (@biozell). Merci mille fois!

IN ENGLISH : Hello my darlings! Paris, the most beautiful city in the world, inspired me to do this beautiful hairbun for my littlesister Roosa. With the flowers, the bun looked amazing and she looked like a beautiful ballerina. If you like this hairdo, like the picture of the bun on my Instagram (@curiousnoora) and you might help me to win a trip to Paris! Merci mille fois!


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.