KEVÄT KOTIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

13 2

Kaikkihan alkoi siitä, kun hullaannuin elämäni ensimmäistä kertaa astiasarjasta niin, että päähäni kasvoi varmastikin muutamia harmaita hiuksiakin samaisen sarjan vuoksi. Rakastuin palavasti Iittalan Satumetsä-sarjaan, mutta rakkauteemme tuli yhtäkkiä ja yllättäen ryppyjä, kun huhupuheet astiasarjan tuotannosta poistamisesta kävivät kuumina. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Sain koottua sarjani täyteen ja koska sen kokoamiseen oli vuodatettu niin hikeä kuin kyyneleitäkin, ei tullut kysymykseenkään piilottaa astioita kaappiin. Ne sijoitettiin keittiön avohyllyille.

Ja siitä se ajatus sitten lähti.

 8 11

Satumetsän värimaailma sai minut pauloihinsa ja ilokseni huomasin myös mariskoolieni sopivan väreihin paremmin kuin hyvin. Alennusmyynneistä ostin keittiömme astiahyllylle myös tuikkuja omenanvihreässä ja vaaleansinisessä sävyssä ja sopipa mummulta joululahjaksi saamani Muumipurnukkakin joukkoon nyt täydellisesti. Astiasarjaa täydentääkseni haalin itselleni myös vihreitä Kastehelmi-lautasia, jotka nekin pääsivät heti arvoiselleen paikalle.

517

Koska keittiömme on yhteydessä olohuoneeseen, riiteli värimaailma pahasti olohuoneen sävyjen kanssa. Olen (tai siis olemme, kröhöm) tehneet värien vaihtamisen kotonamme onneksi äärimmäisen helpoksi. Kaikki huonekalut noudattavat tummanpuhuvaa linjaa, mutta leikittely onnistuukin tekstiilein. Näin ollen olohuoneemme muuttuikin keväisten värien leikkipaikaksi, kun Kodin1:stä löysin kauan haikailemani Vallilan Mon Amour-sivuverhon. Kävipäs tuuri! Myyjä kertoi nimittäin juurikin tämän sävyn poistuvan heidän valikoimistaan. Kappas, sitä tuntuukin olevan liikenteessä, kun puhutaan tuotteista, joihin minä päätä pahkaa ihastun. Verhon turkoosin ja vihreän sävyt sopivat täysin Satumetsän maailmaan, joten tämän parempaa vaihtoehtoa ei Vallila-fani olisi varmastikaan löytänyt.

914

Väreistä innostuttuani jäin kuitenkin kaipaamaan vielä lisää! Pikaiselta Ikea-visiitiltäni hankin sohvalle kaksi vaaleanvihreää ja yhden vaaleanturkoosin tyynyn kokonaisuutta yhdistämään ja kaipaamaani valoisuutta sain heittämällä sohvalle vaalean pehmeän viltin. Kokonaisuuden viimeistelin vielä raikkaiden väriläiskien avulla. Vaikka keltaista väriä ei Satumetsästä löydykään, halusin ehdottomasti pitää hurmaavat Bombon astiat näkyvillä. Ostin kuitenkin niiden kaveriksi Ikeasta vihreän leikkuulaudan, jolloin keltainen ei pomppaa liikaa muuten niin kovin sinivihreästä kodista esille. Viimeistelin keittiön ilmeen vielä hurmaavan koiramaisella H&M Homen keittiöpyyhkeellä.

3

Ja tiedättekös mitä, me viihdytään täällä nyt hurjan hyvin! Värejä oli aiemmin aivan liian vähän. Kotimme ei vastannut lainkaan persoonaamme ja nyt koti tuntuu vain yhä enemmän kodilta. Minun puolestani kevätkin saa nyt tulla; koti ja meidän jengimme ovat valmiina.

// Home sweet home, and now it is even more sweeter! With the little help of colors, we turned our livingroom and kitchen into a cozy and cute place to hang out. I am so pleased with the outcome; the Vallila’s curtain with the butterflies looks amazing and the colors bring so much light into the appartment. We like it so much, what about you?


Posted in sisustus and tagged by NOORA.