#THROWBACKTHURSDAY

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Seuraa kuva-arvoitus vuodelta ’97: kuka arvaa minne Noora on tällä hetkellä matkalla?

Terkkuja jälleen täältä TRE-HKI-junasta, blogipäivä Helsingissä kutsuu taas! Nautin kyllä elämästäni tällä hetkellä niin kovin; pitkästä aikaa elämä hymyilee niin leveästi, että oikein hirvittää. Tänään on luvassa niin mukava yhteistyöjuttu, josta tämä eläintenystävä on ollut  jo monta viikkoa etukäteenkin innoissaan. Kerron teille heti huomenna lisää ja Instagram-tili päivittyy toki mahdollisuuksien mukaan päivänkin aikana.

Kaikki pitää tänään huippukivan päivän, eikös joo?!

Oliskohan mulla nuo farkkuhaalarit vielä tallessa, Noora 10 v. olisi nimittäin keväällä 2014 niiiin muodin aallonharjalla haalareissaan kuin vain voi! Ja melkoisen trendikäs olisi myös tuo pikku-Roosan napapaita! ♥

// #throwbackthursday. I love this pic.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.