SE ON KARHUMAISEN UHANA!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Viime sunnuntaina lähdin hurjassa kiireessä kohti Pakkahuonetta vain yksi ostos, yksi haave, mielessäni! Tuo uhana uhana ihastus on kytenyt takaraivossani jo jonkin aikaa, ja hetkeä ennen Designtorin sulkemisaikaa, kävin oman karhumaisen kangaskassini Uhana Designin myyntipöydästä hankkimassa- kassin kuvitus on niin mainio ja hilpeyttä herättävä, että tämä kassi lähtee kanssani jouluna myös reissun päälle!

Katsokaa nyt kuinka ihana, eikun tarkoitan siis uhana, se on!!

IMG_1766IMG_1795

Tunnettua kansainvälistä käsimerkkiä näyttävä, villapuseroon puettu karhu rosvosi minun sydämeni kerta heitolla ja olen rakastunut kangaskassiini nyt joka käyttökerran jälkeen yhä enemmän ja enemmän. Mikään kassini, ikinä, ei ole kerännyt näin paljon hymyileviä kommentteja ja kehuja.

IMG_1760102

Karhukassin lisäksi silmäni nauliintuivat Uhanan myyntipöydällä olleisiin kortteihin. Happaman kettukortin ostin itselleni välittömästi, mutta kuinkas sitten kävikään, esitellessäni ostoksia äidilleni, hän suorastaan vaati, että saisi kehystää ihanan kettukortin työhuoneensa seinälle. Annoin äidille siis kortin kehystettäväksi ja nyt tuo vinkeä kettu koristaa heidän kotiaan.

IMG_1773 3 IMG_1780

Tiesittekö muuten, että designyritys Uhana Design on vuonna 2012 perustettu Tampereen Pyynikillä? Tämä paljasjalkainen tamperelainen kanniskeleekin karhukassiaan juuri tämän vuoksi ylpeänä käsipuolessaan- tälläisiä designhelmiä harvoin tulee vastaan!

MY OUTFIT:

takki/ jacket BIKBOK (MK & A OLSEN)  neule/ sweater  H&M  legginssit/ leggings NELLY SPORTS  kengät/ shoes  SPIRIT STORE (*blogin kautta saatu)  kassi/ bag UHANA DESIGN  huivi/ scarf  GINA TRICOT  pipo/ beanie  GINA TRICOT sormukset/ rings BIKBOK

Psst. Muistathan, että Spirit Storen kanssa yhteistyössä järjestetty kenkäarvonta päättyy jo huomenna! Klik!

// I love my new bag so so much! I found it from Designmarket last weekend and this gorgeous and funny bearbag has been my new favourite since! The bag is designed By the designcompany Uhana Design, founded here in Tampere.


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.