EETU ♥ ONEPIECE

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

716

Woof, Eetu täällä! Yritin esittää kovaa jätkää, oikeasti ei kyllä noin miehekästä woof-ääntä kurkustani irtoa. Olen pikemminkin sellaista hiljaista tyyppiä. Monen mielestä sopisin vaikkapa Muumeihin joksikin sympaattiseksi hahmoksi, vaikkapa Surkuksi, joka lähti Yksinäisille vuorille vaeltelemaan. Kun Roope-veli lähti vihreämmille niityille vuosi sitten kipittelemään, jäin mamin ja iskän ainoaksi karvattomaksi kaveriksi. Olen päässyt jo pahimman yli ja löytänyt asiasta positiivisiakin puolia, nyt ei tarvitse taistella siitä, kuka saa nuolla jugurttipurkkien kannet.

Asiaan, Noora ikävöi minua ilmeisesti hirveästi, koska käy rapsuttelemassa minua ainakin pari kertaa viikossa. Viime viikonloppuna se toi mulle pehmeän paketin. Leluista en välitä, joten näin karvattomalle otukselle kuin minulle, olikin iloinen yllätys kuoria paketista oma OnePiece-huppari! Hei mä olen koira ja sain OnePiecen, so cool! Koska Noora halusi napsia minusta kuvia blogiinsa (ymmärrettävästi, koska olen niin suloinen uudessa takissani), pistin söpöilyvaihteen päälle ja poseerasin kuin Tyra Banks kameralle. Ja minulle luvattiin pala juustoa jos olen kiltisti.

31

Koska Noora on kertonut, että siellä ruudun toisella puolella teillä lukijoillakin on karvakorvia kotosalla, voitte hemmotella nyt Re:fashionin ja OnePiecen kampanjan kautta myös heitä! Nooran blogin ja Re:fashionin lukijana saatte nimittäin -20%:n alen normaalihintaisista tuotteista OnePiecen verkkokaupasta (klik!). Mikäli laitatte koiruuksille takkeja tilaukseen kannattaa mittataulukkoa lukea tarkasti. Minä olen kokoa S, ja takki oli juuri sopivan napakka. Kun klikkaat tuotteen ostoskoriin, alennuksen saat automaattisesti. Pian on Suomi pullollaan tyylikästä jengiä, karvaista sellaista.

91214

Koska olen koira, en kuulemma voi osallistua huikeaan pyjamabileskabaan, mutta sinä sen sijaan voit! Pääpalkintona on nimittäin n. 1500 euron arvoiset pyjamabileet sinulle ja kavereillesi. Palkintoon kuuluu niin haalareita kuin leffojakin, joten minä ainakin osallistuisin jos olisin sinä. Varsinkin jos leffapakettiin kuuluisi Lassie palaa kotiin tai 101 dalmatialaista, en kyllä tosin usko, että kuuluu..

Noorakin on hurahtanut haalareihin. Lemppariksi on kuulemma noussut tuo hauska harmaa haalari, joka poikkeaa normaalimallista siinä, että vetoketju kulkee nilkasta nilkkaan. Haalari on megahieno ja Noora on kuulemma asunut siinä nyt viikon. Minulle tuollainen versio voisi ulkosalla tuottaa hieman ongelmia.. If you know what I mean.

1715
8

Jokohan tuli todistettua maailmalle, että en ole ruma niin kuin se täti siellä joulutorilla väitti. OnePiece päällä kuka tahansa on suloinen ja ulkonäkö ei loppupeleissä merkkaa mitään. Karvoja tai ei, persoona se on mikä merkitsee! Kivaa joulua teille ja teidän pikkuotuksillenne. Onkohan Eppu kovin kateellinen, kun takin sainkin minä eikä se. Noh, sillä pörriäisellä on lämmikettä omastakin takaa.

Woof taas!

Terveisin, Eetu

ONEPIECEN JA REFASHIONIN PYJAMABILESKABAAN TÄSTÄ (KLIK!)

KLIKKAA ITSESI OSTOKSILLE ONEPIECEN VERKKOKAUPPAAN TÄSTÄ (KLIK!)


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.