NYT JAETAAN LAHJOJA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

8

Työpöydälläni on kahdeksan joululahjaa kahdeksan itsetehdyn kortin kera. Teitä on siellä ruudun toisella puolen enemmän kuin kahdeksan, mutta pieniä jouluyllätyksiä on tällä kerralla rajallinen määrä.

Lukijat ovat bloggaamisen suola, sokeri ja pippuri. Ilman teitä en kirjoittelisi blogiani nyt toisena työnäni, ilman teitä bloggaaminen olisi, noh, tylsää. Vuorovaikutus ja kommunikoiminen lukijoiden kanssa on asia, josta olen kovin kiitollinen. Jätätte kommentteja ahkerasti, osallistutte keskusteluun, jaatte ajatuksia. Se jos mikä tekee tästä niin ainutlaatuista.

Aluksi ajattelin lähettää suoraan lahjat kahdeksalle aktiivisimmalle lukijalleni, mutta se osoittautui täysin mahdottomaksi tehtäväksi. Ahkeria kommentoijia on nimittäin paljon ja tuntuukin siltä, että osan teistä tunnen jo niin hyvin.

Siksipä nuo kahdeksan jouluyllätystä, jotka pitävät sisällään koruja, kosmetiikka ja muun muassa sisustusjuttuja, arvotaankin nyt arvontaan osallistuvien kesken. Jouluyllätysten arvonnassa olet mukana jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin huomiseen klo 12.00 mennessä. Toivon, että linkität osallistumiskommenttiisi lempipostauksesi Re:fashionissa kirjoittamieni postauksien joukosta. Näin toivon karsivani ne satunnaiset vierailijat pois voittajien joukosta, sillä nämä palkinnot jos mitkä, haluan antaa juuri niille, jotka ilahduttavat minua kerta toisensa jälkeen viesteillään.

Rakkain terveisin, Noora


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.