RAKKAUSPUPUSET

Ehei, en nyt puhu minusta ja Matista, vaan noista Poola Katarynan pupukorviksista, joista olen ehtinyt haaveilla jo vuosia. Ihanat pupuset!

..ja tuo ihana mies ei tarvinnut kuin pienoisen vinkin ja niin minä onnellisena sain kääriä ne esiin tänä jouluna lahjapaketistani. Oih!

Poola Kataryna kuuluu ehdottomiin kotimaisiin suosikkeihini ja nämä pupukorvikset olivat oikeastaan ainoa joululahjatoiveeni. Kekseliäät printit ja kaunis design viehättävät minua kovasti ja yksi rakkaimmista sisustusaarteistani onkin tämä Poolan vaateripustin. Vaatekaapistani löytyy myös eräs Poola Katarynan pusero, jota en tosin raaski käyttää ettei se kuluisi (<3).. En yleensä käytä isoja korvakoruja niiden painavuuden vuoksi, mutta nämä puiset aarteet pomppivat matkassa mukana vaivatta. Instagramissakin olen tainnut niitä hehkuttaa jo useamman kerran!

12394225_1501116503525513_498754958_n

Joulupukki oli ollut ilmeisen tarkkaavainen, kun oli hankkinut puput nimenomaan Seelestä, jossa mainitsemalla blogini nimen kassalla saa -10% alennusta normaalihintaisista tuotteista. Tarjous on voimassa vielä tämän päivän ajan myymälässä ja vuoden loppuun asti Seelen verkkokaupassa koodilla CURIOUSER&CURIOUSER, joten nyt jos koskaan kannattaa käydä hankkimassa uudet lemmikit korviin!

enkku2

Thank you so much Santa for these adorable Poola Kataryna’s Bunny Earrings! ♥_♥


Posted in and tagged , , , by NOORA.