MUODIKKAITA TUU-LIA KEHRÄSAARESSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_5946

Tänä viikonloppuna ilmassa on jo selvästi tuoksunut talvi ja kävelyllä jalkojen alla ropisivat lauantaina jo huurteiset lehdet. Kuukausikin vaihtui marraskuuksi. Odotan jo sitä, että ensilumi saapuu ja koko ajan ei ole niin pimeää. Talven saapumisessa on omat hyvät puolensa. Vaatekaapista saa jälleen kaivaa esiin kesälomalla olleita vaatteita ja asusteita ja alkutalven aikaan luonto näyttää niin upealta.

PUSERO / SWEATER H&M  FARKUT / JEANS LIU JO  KENGÄT / SHOES CORVARI (*saatu Tuu-Li Design)  HUIVI / SCARF SALLY&CIRCLE TAKKI / JACKET BIKBOK  AURINKOLASIT / SUNGLASSES DOLCE & GABBANA

IMG_5936IMG_5928IMG_5956

Näin loppusyksystä olen päässyt tutustumaan myös muutamiin ihaniin tamperelaisiin helmiin. Yksi näistä uusista tuttavuuksista löytyi Kehräsaaresta, kun sain ProAkatemiasta, Noste360°-nimiseltä osuuskunnalta yhteydenoton, jossa tiedusteltiin haluaisinko käydä tutustumassa Tuu-Li Designin showroomiin. Tutustuttuani Tuu-Li Designin nettisivuihin, mielenkiintoni heräsi välittömästi. Minulle entuudestaan tuntemattomalta showroomilta löytyy nimittäin valtavasti vaatteita ja kenkiä tuotemerkkien takaa, joita ei muualta Suomesta saa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun astuin sisään Kehräsaaressa, A-rapun toisessa kerroksessa sijaitsevalle showroomille, henkeni salpautui hetkeksi. Saavuinko juuri Italiaan? Valoisa, avara ja tunnelmallinen showroom hemmottelee asiakkaitaan italialaisella musiikilla ja tyylikkyydellä. Kaiken tämän takana seisoo Tuulia Ivalo, joka tuo showroomilleen tarkoin harkittuja kokonaisuuksia Italiasta ja Saksasta vankalla ammattitaidolla. Tuu-Li Design panostaa laatuun ja tuotemerkeillä on pitkät perinteet ja monet niistä ovatkin perheyrityksiä. Tuulia kertoi minulle paljon faktatietoa tuotemerkkien takaa ja tuon showroom-käynnin aikana löysinkin monia uusia tuotemerkkejä tutustuttavakseni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuu-Li Design on perustettu Tampereelle vuonna 2003 ja se haluaa tarjota asiakkailleen lämminhenkisiä shoppailukäyntejä. Tuulia on oppinut tuntemaan asiakkaansa ja toivottaa uudet tuttavuudet lämpimästi tervetulleeksi. Henkilökohtainen palvelu onkin hänelle sydämenasia ja siksi hän ohjeistaakin uusia asiakkaita olemaan häneen yhteydessä ennen käyntiä ajan sopimiseksi. Näin Tuulia pystyy jo ennen showroom-käyntiä hieman hahmottamaan asiakkaan tyyliä ja pohtimaan hänelle sopivia kokonaisuuksia pohjatietojen perusteella. Palvelun laadusta ja yksilöllisyydestä kertovat myös nettisivuilla olevat asiakkaiden ylistävät kommentit. Yhteydenottoa ei kuitenkaan tarvitsee jännittää, Tuulia tekee showroomilla pitkää päivää ja käynnille voi koota yhteen vaikkapa ystäviäsi. Voit olla myös varma siitä, että Tuulia osaa vaatesuunnittelijan ammattitaidollaan koota sinulle sopivia asuja, ja ongelmaksi ei myöskään muodostu vaatteen räätälöiminen asiakkaalle istuvaksi.

IMG_5951 IMG_5959 IMG_5939

Ensimmäistä marraskuista asuani koristavatkin kuvissa Tuu-Li Designilta saamani upeat nahkakengät. Rakastuin välittömästi näiden kenkien pehmeään materiaaliin ja laadukkuuteen ja sujauttaessani nämä kengät jalkaan, tiesin välittömästi näistä kengistä tulevan talven käytetyimmät kenkäni. Mikä hienointa, tiedän, että näitä kenkiä ei Tampereella kävele varmastikaan monia vastaan. Tuulia tuo showroomilleen nimittäin kustakin tuotteesta vain pieniä eriä, joten asiakas voi olla varma siitä, että showroomilta lähtiessään hänellä on ostoskassissaan mukana jotakin uniikkia ja ainutlaatuista.

Tuu-Li Design onkin todellinen aarteiden aitta sinulle, joka haluat vaatekaappiisi laadukkaita ja persoonallisia tuotteita, joiden tiedät pysyvän osana vaatekaappiasi laadukkuutensa ansiosta useita vuosia.

Mitä pidätte marraskuun ensimmäisestä asustani?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 IN ENGLISH : November is here. Winter is definitely coming. Yesterday was the 1st of November and because of the chilly weather, I got the chance to wear my new shoes from Corvari. This shoes were a gift from Tuu-Li Design and I absolutely love them. They are high-quality-shoes and I am sure that these shoes are perfect for the Finnish winter. Aren’t they gorgeous? It was so nice to put on a winteroutfit for a change and  finally it was time to say hello again to my favourite winterjacket.


Posted in muoti and tagged , , , by NOORA.