HYVÄÄ JOULUA BOKSISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

IMG_1586 IMG_1587

 ”.. ..mikä vuosi tämä on ollut! Joulun tullessa, sitä tajuaa arvostaa ja pitää kovaa kiinni siitä mitä itsellään on.” Näin luki joulukuun LivBoxin mukana tulleessa tuotekortissa.

Kuinka osuva kortin teksti tällä kerralla olikaan. Takana on vuosi, joka on ollut varmasti yksi elämäni rankimmista suruineen ja huolineen. Yhdessä surujen läpikäyminen on kuitenkin ollut helpompaa. Oman LivBoxini aarteet eivät tällä kertaa jääneetkään minun testattavakseni. Yhdessä kera LivBoxin ja Epun suuntasimme nimittäin ilahduttamaan rakasta muoriani. Eva-muori jos joku ansaitsi nyt pientä extrahemmottelua.

IMG_1595 IMG_1618

Joulukuun boksi oli isoäitini ensimmäinen boksi, vaikka hän ahkerana blogini lukijani onkin LivBoxiin konseptina jo aiemminkin tutustunut. Maltoin pitää boksin suljettuna, ja annoin muorin avata tuon salaisuuksien mustan laatikon ensimmäisenä. Yhdessä tutustuimme aluksi mukana tulleeseen tuotekorttiin ja revimme innoissamme Epun avustuksella pinkin silkkipaperin pois salaisuuksien tieltä.

IMG_1602IMG_1631

Joulukuun boksi oli kirjaimellisesti pullollaan uutta ja ihanaa testattavaa! Ja kuinka ollakaan, tuotteista lähes kaikki sopivat myös isoäidilleni testattavaksi. Erityisesti löysimme herkkupaloja mukana tulleiden tuoksunäytteiden joukosta ja käyttöön pääsee varmasti myös tutun ja turvallisen Nivean kosteusvoide. Isispharman couperosaihoa hoitava voide pääsee sekin kuulemma testiin ja MSCHIC:n huultenrajauskynällä mummu saa kestävän huulimeikin loihdittua.

IMG_1634IMG_1672

Eniten taisimme kuitenkin molemmat innostua mukana tulleista Elegant Touchin kynsitarroista. Mukana tullut kynsitarrasetti oli niin herkullisen näköinen, että aloimme välittömästi näpertää mummulle upeita kynsiä, jotka itse asiassa olivatkin valmiit käden käänteessä.

Boksin uumenista löytyi myös jouluinen yllätys, suklainen herkku, jonka mummu lupasi herkutella vasta jouluna.

IMG_1653IMG_1659

Vietimme yhdessä mummun kanssa ainutlaatuisen parituntisen boksin sisältöön tutustuen, höpötellen ja kikatellen ja mikä ihaninta, boksin sisältöä mummu pääsee nyt itsekin testailemaan uusien tuotteidensa kera.

Nyt myös sinulla on oiva tilaisuus yllättää läheisesi. Joululahjana LivBox tarjoaa Re:fashionin lukijoille alekoodin, jolla saat alennusta LivBox-tilauksestasi. Kun tilaat 24.12.2013 mennessä, saat lahjan saajalle kuusen alle lahjakirjekuoren sekä kolmen kuukauden LivBoxit tammikuusta alkaen. Koodilla Refashion saat tilausta tehdessäsi tilauksestasi -17% alennusta. Koodi on voimassa jouluaattoon asti. Tämän yllätyksellisempää lahjaa on pukinkonttiin vaikea keksiä.

LivBoxin pääset tilaamaan tästä (klik!), Re:fashionin joulukalenterin luukusta nro 9. ♥


Posted in kauneus and tagged by NOORA.