VOITA KENGÄT SPIRITIÄ PULLOLLAAN!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Jos en hoipertelisi korkokengillä kuin eksyksissä oleva pingviini, olen melko varma siitä, että suurin osa kenkäkaappini koroista olisi hankittu nimenomaan Spirit Storesta. Astelin Koskikeskuksen Spirit Storeen viime torstaina ja jälleen kerran en voinut kuin jäädä ihastelemaan kenkäpareja toinen toisensa perään. Hyllyiltä löytyi nimittäin niin säihkyviä kultakenkiä kuin rennompia kiilakorkotennareitakin, puhumattakaan biker-popoista ja korkeavartisista saappaista, joilla asu kuin asu saisi täysin uutta ilmettä.

1 5 2

Se kuka nappaa tämän arvonnan pääpalkinnon itselleen, onkin vaikean valinnan edessä. Hän saa nimittäin valita Koskikeskuksen Spirit Storen valikoimasta vapaavalintaiset Spirit-merkin kengät itselleen.

6

Yhteistyömme tiimoilta sain valita myös itselleni kengät. Koska kenkäkaapista puuttuivat vielä kengät, jotka sopisivat täydellisesti joulureissullemme, päädyin lopulta todella upeisiin Spiritin Consuelo-saappaisiin. Tein juuri oikean päätöksen. Kengät ovat istuvuudeltaan napakat ja pohjien muotoilu pitää huolen siitä, että Consueloilla ei kaadu liukkaillakaan pyrstölleen. Maiharimaiset kengät tuovat asuun hieman särmää, mutta sopivat siroutensa ansiosta myös vaikkapa mekon kanssa käytettäviksi. Nämä kengät lähtevätkin siis ehdottomasti mukaan kanssani valloittamaan jouluna maailmaa! Esimakua samaisista kengistä osana talvista asuani voit käydä kurkkaamassa täältä (klik!).

IMG_15678IMG_1583

Kuten jo mainitsinkin, Spirit Storen kenkävalikoimat ovat todella kattavat. Tarvitsit sitten tennarit kevääksi, saappaat talveksi tai bilekengät uudenvuoden juhliin, kannattaa oma arpalippu heittää saman tien mukaan arvontaan!

Osallistut vapaavalintaisten Spirit-merkkisten kenkien arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin. Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 15.12. kello 23:59. Voit linkittää kommenttiisi mukaan myös Spirit Storen verkkosivuilta linkin kenkiin, jotka itsellesi haluaisit! Palkintoja arvotaan yksi (1) kappale (yksi kenkäpari).

Joulun kunniaksi tarjolla on nyt myös lisäarpoja! Tuplaat mahdollisuutesi voittaa kengät itsellesi tykkäämällä sekä Koskikeskuksen (klik!) että Curiouser & Curiouserin (klik!) Facebook-sivuista. Mainitsethan tästä kommentissasi.

Nyt kenkäunelmia toteuttamaan, onnenpotkuja kaikille!

1410

Psst. Spirit Storen ihanat myyjät pyysivät myös muistuttelemaan lukijoitani, että Koskarin Spiritissä kaikista normaalihintaisista tuotteista saa nyt -20 % alennusta! :)

 // Which pair is your favourite? I got to choose new shoes for myself from Koskikeskus’ Spirit Store! Those black boots were my absolute favourites; I can combine them into different kinds of outfits and they are so comfortable!


Posted in muoti and tagged , by NOORA.