HUOMENNA NÄHDÄÄN!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Hello ladies! Toivottavasti maanantai on ollut kaikille lempeä ja uusi viikko on startannut mukavissa merkeissä. Jos lumisade on kuitenkin saanut mielen matalaksi, no worries! Tulin pikaisesti nimittäin muistuttamaan, että huomenna, tiistaina 3.12., löydät minut, Anniina’s Diaryn Anniinan ja Operaatio Jalokivimeren Annikan Ideaparkin Vero Modasta klo 18.00-20.00 välisenä aikana.

Toivon näkeväni teitä paikalla sankoin joukoin, viimeisimmästä lukijatapahtumasta on jo niin kauan aikaa, että olisi hauska päästä vaihtamaan kuulumisia kanssanne. Vero Modan tytöt lupailivat, että paikalla olisi myös muodikkaiden uutuustuotteiden lisäksi herkkupaloja naposteltaviksi- siellä nähdään siis!

34

Muun muassa tälläisiä aarteita pääsevät kanta-asiakkaat huomenna shoppailemaan Vero Modasta. Kaikista normaalihintaisista tuotteista saat illan aikana -20%:n alennuksen. Itse ilmestyn paikalle juurikin tuossa lumoavan kauniissa kultaisessa bleiserissä, koko huomisen illan asuni voit käydä kurkkaamassa täältä (klik!).

Huomenna nähdään, käsi ylös kuka lähtee shoppailemaan kanssani! ♥

// Hi guys! I love these new pieces from Vero Moda’s wintercollection. I just loooove loooove love that golden blazer.


Posted in muoti and tagged by NOORA.