KOLME TYTTÖÄ & KANTISILTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

3 4 8

Hyvää seuraa, pikkujoulufiilistä, pientä purtavaa, kauniita neitokaisia, shoppailua ja uusiin trendeihin tutustumista- niistä oli eilinen Ideaparkin Vero Modan kanta-asiakasilta tehty!

Saimme kutsun yhdessä Anniinan ja Annikan kanssa ottaa osaa Vero Modassa järjestettyyn kanta-asiakasiltaan. Illan aikana kanta-asiakkaat nappasivat tuotteita kassan kautta kotiin huikein tarjouksin ja me bloggaajatkin häärimme myymälässä etsien myös omaan garderobiimme rekeiltä hieman täytettä. Liityin itsekin eilen Vero Modan kantikseksi, ja kuten joku Instagramiin lataamani kuvan perusteella (@curiousnoora) saattoikin päätellä, ei tuollaisten tarjousten äärestä voinut bloggaajakaan marssia tyhjin käsin pois.

21 6 7

Ideaparkin Vero Moda on myymälänä huikean laaja ja valikoimat ovat sen mukaiset. Poimin tuotteiden joukosta teillekin nähtäväksi omia lempparituotteitani ja merkitsin ne kuviin CC♥-tägeillä.

Vero Modasta löytyy myös suuren suosion saavuttanutta Junarose-mallistoa. Kokojen kirjo takaakin sen, että myymälästä löytyy tuotteita jokaisen tarpeisiin! Mallisto näytti upealta ja itse poimin suosikkieni joukkoon Junarose-takin, joka oli väritykseltään ja yksityiskohdiltaan upea.

12 9 14

Mieltä jäi kaihertamaan myös yllänäkyvä edullinen neuletakki, jota löytyi myymälästä useammassa eri värissä. Yksi meistä bloggaajista taisi tämän namupalan myös kotiinkin kiikuttaa. Perustakkeja tarvitsee aina ja neuletakki oli päällä aivan ihana.

Tuotteiden joukosta löytyi kuvissakin ylläni näkyvä valkoinen kauniisti laskeutuva toppi nyt myös mustana. Toppi on ehdottomasti sovittamisen arvoinen tuote jos Vero Modassa piipahdatte!

172213

Mikäli eilen ette kantisiltaan ehtineet, tarjoaa Vero Moda myös asiakkailleen stailauspalvelua. Maksuttoman palvelun avulla voit löytääkin Vero Modan tyttöjen avulla uutta ilmettä lookiisi, budjettisi huomioon ottaen. Stailauspalvelun käyttö kannattaa, sillä yli 100 euron ostoksistasi saat -10% alennusta ja yli 200 euron ostoksista -20% alennusta. Henkilökohtaisen stailauspalvelun lisäksi, voi stailauksen tilata myös isommalle porukalle! Mikä olisikaan mukavampi tapa viettää tyttöjen kanssa iltaa kuin shoppaillen yhdessä! Ajan voi varata suoraan Vero Moda-myymälästä.

20 19

Alla näkyvä bloggaajatrio kiittää Ideaparkin Vero Modaa mukavasta illasta. Harmi, että moni teistä ei eilen ehtinyt paikalle, mutta lämpimät terveiset teille, jotka kävitte meitä moikkailemassa. Tämän tehotiimin kanssa järjestetään varmasti jatkossakin teille kaikkea ihanaa. ♥

candc412
 

// Yesterday we organized a shoppinghappening with these two gorgeous bloggers at Vero Moda-store. We had a great evening and from Instagram you can check out what I bought! I’ll give you a clue, it’s something green and lizardlicious.. Thanks girls for the great evening!


Tapahtuma järjestetty yhteistyössä Vero Modan kanssa.


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.