LAUANTAIN ASU KUVISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_6482IMG_6497IMG_6520

PUSERO/ SHIRT BIKBOK (Mary-Kate & Ashley Olsen)  FARKUT/ JEANS H&M  KENGÄT/ SHOES KOOKENKÄ  LAUKKU/ BAG LOUIS VUITTON (second-hand)  TAKKI/ JACKET H&M  HIUSPANTA/ HEADBAND ZARA  KELLO/ WATCH GUESS  RANNEKORU/ BRACELET TI SENTO (*blogin kautta saatu)  NAHKARANNEKORU/ LEATHER BRACELET GUESS

PHOTOCREDITS: ANNIKA T. / OPERAATIO JALOKIVIMERI

Olen aiemminkin blogin puolella puhunut siitä, kuinka virkistävää onkaan poistua mukavuusalueeltaan. Lauantaina suunnatessamme tyttöjen kanssa Ideaparkiin ideoimaan huomista Vero Moda-iltaa, päätin pukeutua asuun, joka koostuisi vaatekappaleista, joita aiemmin en ole yhdistänyt.

Tuo pörröinen takki löysi pian kaverikseen revityt vaaleat H&M:n farkut ja alle sujautin vaatekaappini uusimman tulokkaan, BikBokista ostamani Mary-Kate & Ashley Olsenin mallistoon kuuluvan neulepuseron. Tuon puseron malli on aivan ihana! Ajattelin sen aluksi olevan todella epäkäytännöllinen päällä, mutta mitä vielä! Paita on ihanan pitkä ja liivimäisessä ominaisuudessaan se on helppo yhdistää erilaisten toppien päälle. Selässä kulkeva pitkä kultainen vetoketju viimeistelee lookin.

Kaivoin naftaliinista esiin pitkästä aikaa myös LV:n laukkuni. En koe laukun tällä hetkellä sopivan omiin tarpeisiini ja Speedy on hieman väärän kokoinen arkilaukkuna käytettäväksi. Värimaailmaltaan se sopi kuitenkin täydellisesti tähän asuun. Otsahiukset käänsin pois silmiltä Zarasta hankkimani kultaisen hiuspannan alle ja kultaa lisäsin asuun vielä erilaisten asusteiden voimin.

IMG_6514 IMG_6510 IMG_6523

Lopputulos oli kullan kimmeltävä, pörröinen, mutta kuitenkin katu-uskottava. Ei-niin-minua, mutta kuitenkin kodikas. Ainoastaan laukku häiritsee omaa silmää, mikä siinä onkaan, että minulla on nykyään pakonomainen tarve yhdistää vain saman sävyisiä kenkiä ja laukkuja yhteen..

Uusi viikko, uudet kujeet. Blogihommien täyteinen viikko takana ja toinen edessä. Kiirekään ei kuitenkaan haittaa, kun tekee juttuja, joita rakastaa. ♥

Mainiota maanantaita kaikille!

// It was time to try something new. On Saturday I decided to wear clothes I don’t usually combine together. The jacket is so fluffy and comfortable that I decided to wear it with my edgy jeans. The headband is cute and girly and with some golden accessories the outfit was perfect for our shoppingday. What do you think? Hit or miss?

1


Posted in muoti and tagged by NOORA.