CROC CROC- KUKA VOITTI?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_1246

Huikeaa, mahtavaa, Crocs-arvontaan osallistui hurja määrä osallistujia ja tämän vuoksi haluammekin yhdessä Koskikeskuksen Crocs Storen kanssa hemmotella teitä huimalla -30%:n alennuksella. Lunastat itsellesi tuon alennuksen Koskikeskuksen Crocs-myymälästä normaalihintaisista tuotteista marraskuun ajan mainitsemalla kassalla koodin: KOSKARI. Eli te, jotka jäitte vielä haaveilemaan omista Crocseista, nyt koodi käyttöön!

Mutta kuka voittikaan arvonnasta vapaavalintaiset Crocsit itselleen?

”Mun täytyy myös olla tylsä ja valita samat kengät! Näyttää niiiin hyvältä sun päälläs. Kaiken lisäks just tänä talvena mulla on tehtävänä etsiä uudet talvikengät… entiset talvitennarit on jo luvattoman monta vuotta vanhat, eivät lämmitä yhtään ja kaikki materiaalit kuluneet. Apua, tää olisi täydellinen ratkaisu!”

Onnea sufy! Nimimerkillä sufy kommentoinut lukijani voitti itselleen nuo ihanat Crocsin Allcast Luxe Duck-kengät, samaiset kengät valitsin myös minä yhteistyön tiimoilta itselleni. Varpaat pysyvät taatusti lämpimänä säässä kuin säässä. Lämpimät onnitteluni! ♥

IMG_1243

Lisää kuvia ihanaisista Crocs-kengistäni löydät täältä.

// Congratulations sufy! You are the lucky winner of the Crocs-giveaway!


Postaus toteutettu yhteistyössä Koskikeskuksen/ Crocs Storen kanssa. Postauksessa esitellyt kengät blogin kautta saatu. Lukijatarjous toteutettu yhteistyössä Crocs Storen kanssa.


Posted in muoti and tagged by NOORA.