HEI ONKS MUN VIIKSET HYVIN?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

c1

Team Tampere on juuri matkalla kohti Helsinkiä ja bileilyjä yhden pysähdyksen taktiikalla kutakuinkin Linnatuulen maisemissa. En ole päässyt tänään ihanien Re:fa-neitokaisten kanssa valmistautumaan illan juhliin, sillä tämä typy pääsi töistä vasta neljältä, jonka jälkeen ”apuaenikinäehdieppukinpitäävieläviedähoitoon”-kriiseilyn jälkeen pääsimme starttaamaan Matin kanssa reissumme kohti Helsinkiä. Mutta huh, ehdittiinpäs ja odotan jo innolla perille pääsemistä!

KAULAKORU / NECKLACE  ACCESSORIZE KELLO / WATCH GINA TRICOT  LAUKKU / CLUTCH  GUESS (*saatu blogin kautta)

Illan teeman voi päätellä toki jo yllänäkyvien kuvien asustearsenaalistanikin, mutta reaaliajassa pääset mukaan bileiden teemaan ja fiiliksiin myös Instagramissa. Minua pääset seurailemaan nimimerkillä @curiousnoora ja luulenpa, että tägin #muschtail alle ilmestyy tänään vielä melkoinen liuta kuvia.

Girrrrls, it’s partytime! ♥

// Time for the Re:fashion launchparty. Guess what is the theme of the party tonight..


Posted in muoti and tagged , by NOORA.