RE:FASHION GOES MUSCHTAIL

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

c2c1 c6 c12 c9 c7 c4 c11 c15

WHEN: YESTERDAY 20th OF MOVEMBER

WHAT: RE:FASHION/ #MUSCHTAIL-PARTY

WHERE: HELSINKI, ASCHAN CAFÉ JUGEND, POHJOISESPLANADI 19

WITH:

Eilen juhlistettiin suuren kutsuvierasjoukon voimin viikset kammattuina omaa blogiportaaliamme Re:fashionia yhdessä oman alansa ammattilaisten kera upeat puitteet juhlillemme tarjonneessa Aschan Café Jugendissa Helsingissä. Meillä oli kivaa, eikös ollutkin? Itse ehdin olla paikalla vain parisen tuntia ennen kuin jo olikin aika lähteä ajelemaan kohti Tamperetta, mutta jo tuossakin ajassa ehdin tavata ihan mielettömiä tyyppejä (oli huippukiva tavata muun muassa teidät Henriikka, Janne, Joanna, Nata, Mimmi ja Pauliina!) sekä vanhoja hurmaavia blogituttuja kuten aina yhtä energisen Uino-Ainon. Illan ohjelmaan kuului myös supermimmi-Iinan puhe ja illan upeana esiintyjänä meitä viihdytti Krista Siegfrids. Talo täyttyikin toinen toistaan tyylikkäimmistä vieraista ja kuvausseinällä viikset saivat kyytiä, kun Heli Hirvelä ikuisti vieraamme valokuviin. Käy kurkkaamassa kuvausseinän saldoa täältä (klik!).

On suuri ilo ja kunnia kuulua osaksi näin innovatiivista, rakkaudella rakennettua blogiportaalia, jonka takana seisoo huipputiimi.

Way to go Re:fashion!

// Some pics from yesterday’s Re:fashion launchparty. Guess what the theme was? ;)


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.