HIUKSENHIENOSTI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Olen aivan hurahtanut erilaisten kampausten väkertämiseen. Nuo pinkkiin väriin dipatut latvani ovat innostaneet minua testailemaan erilaisia ja näköisiä kampauksia, joissa tuo väriläiskä pääsee esiin oikein toden teolla. Viime lauantaina tein hiuksiini ranskanletin (uskomatonta mutta totta, osasin!) niin, että päätin letin melko ylös, jonne kiristin ponnarin. Tupeeraamalla hieman päällihiuksia lopputuloksesta tulee hieman kuohkeampi eikä niin päänmyötäinen. Hyvin pelkistetyn kampauksen viimeistelevät nuo kirkkaan pinkit latvat. Olen aina ollut niin nössö mitä hiusten värjäilyyn tulee, että olen salaa hieman ylpeä siitä, että tämän ”muodonmuutoksen” toteutin. Synkkä syksy näyttää paljon aurinkoisemmalta, kun hiusten latvoissa keikkuu pinkkiä!

c9 c20 c10

Vaikka viihdyinkin tässä lookissa paremmin kuin hyvin, ei lopputulos olisi näyttänyt lainkaan niin raikkaalta ilman Kirsin tekemää taidokasta raidoitusta. Haluankin vielä muistutella teitä siitä, että Parturi-Kampaamo Blink tarjoaa palveluistaan blogini lukijoille -10% (ei koske pidennyksiä) alennuksen. Kirsi on ollut luottokampaajani jo vuosien ajan ja varsinkin värjäämisessä hän on todellinen mestari! Hän on ainut kampaaja, joka on saanut minunkin värjätessä oikuttelevasti käyttäytyvät hiukseni kerta toisensa jälkeen näyttämään hyviltä.

Lisää blogitarjouksesta voit käydä lukaisemassa täältä (klik!). Saman linkin takaa löydät myös ohjeen tehdä itsellesi ihanan rusettinutturan!

// The dark autumn looks much more sunny when you are wearing pink!


Lukijatarjous toteutettu yhteistyössä Parturi-Kampaamo Blinkin kanssa.


Posted in kauneus and tagged by NOORA.