ILTANI ILAHDUTTAJAT

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Ulkona sataa kaatamalla, kotona tuoksuu glögi ja kynsillä kimmeltää säkenöivä kynsilakkasävy. Tämä voi tarkoittaa vain yhtä asiaa- pikkujoulukausi on virallisesti startannut.

c6 c4

Sain Oriflamelta testiin kaksi syksyn kuuminta kynsilakkasävyä, joita olenkin jo ahkerasti ehtinyt käyttää. Kestävät lakat ovat nimittäin olleet omiaan, kun olen Sensationail-sarjan avulla tehnyt ensin kirkkaan geelimanikyyrin kynsilleni ja sipaissut viimeistelyksi kynsien päälle Palladium-sarjan lakkoja. Lakkaus on ollut niin kovasti mieleeni, että bloginkin puolella olette nähneet sävyä Fuchsia Pink jo useampaan otteeseen, esimerkiksi lauantaiaamun WAKE UP, IT’S MAKE UP-TIME!-postauksessani. Palladium-sarjan lakat ovat uskomattoman kauniin värisiä, ja jopa pieneksi yllätyksekseni, huikean kestäviä kynsillä. Valovoimaiset sävyt säihkyvät kauniisti ja lakat ovat tähän juhlakauteen kuin tehtyjä. Sävyjä on paljon, ja itse kävin jo kuolaamassa Oriflamen nettisivuilla sävyä Blue Iridescencelakat ovat niin kauniita, että tuo sininen sävy täydentäisi trioni täydellisesti!

c2 c3

Palladium-sarjaan kuuluu myös säkenöiviä ja kynsilakkoihin mätsääviä kimallehuulipunia. Näitä aarteita en vielä ole arkimeikissä testaillut, mutta ehkäpä huomenna suuntaan Helsinkiin juhlimaan juurikin tämä puna huulillani..

c1

Lakkojen lisäksi iltaani ilahdutti meidän kapselikahvikoneemme, joka valmistaa nykyisin myös glögiä! Ostin glögikapseleita lähikaupastamme ja olen aivan myyty. Muistan naputtaneeni Matille jonkin verran paljon, kun mies kiikutti kotiin tuon kahvimasiinan, mutta nyt kun tuo supermasiina valmistaa myös herkullisen kupillisen glögiä alta aikayksikön, olen pitänyt suuni visusti supussa. Ihana kone. Glögi ja alkutalvi kuuluvat yhteen ja hämmentävää kyllä tuosta pienestä kapselista syntyy ehkäpä herkullisinta glögiä, jota koskaan olen juonut. Okei okei, myönnetään, mahtava hankinta tuo masiina.

Säkenöivää sadepäivää kaikille. Jos arki masentaa, lakkaa kyntesi kirkkaimmalla sävyllä, joka kaapistasi löytyy- piristää taatusti!


Kosmetiikkatuotteet blogin kautta saatu. Postaus sisältää mainoslinkkejä. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ ostoista.

// It’s raining, again, but guess what makes you feel better! Paint your nails with the brightest or shiniest nail polish you can find. Suddenly Tuesday feels much more festive! I received those two nail polishes from Oriflame’s Palladium-collection as a gift and I love them both. Especially the Fuchsia Palladium (pink) looks stunning!


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.