NUTTURA RUSETILLE BLINKISSÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ehkäpä hieman uutta ilmettä, päivitystä lookiin, tyylinmuutosta, mukavaa juttutuokiota, hemmotteluhetkeä, varmuutta siitä, että lähdet kotiin hymy huulilla? Näitä tekijöitä minä arvostan kampaajalle suunnatessani. Luotan hiukseni vain harvojen ja valittujen käsiin, ja luottokampaajani löytämisen jälkeen, muihin kampaamoihin suuntaaminen on tuntunut pelottavalta asialta. Luottokampaaja tuntee tyylini, tietää usein jo sanomattakin mitä haluan ja mikä hiuksiini sopisi. Hän taikoo upean kampauksen juhlaan kuin juhlaan ja saa hiusteni sävyn osumaan aina kerrasta nappiin. Hän tuntee minut ja hiukseni.

Luottokampaajani Kirsi, Parturi-Kampaamo Blinkistä on tehnyt tukkataikoja minulle jo vuosien ajan. Kirsi pitää huolen siitä, että lähden tyytyväisenä kampaajalta kotiin ja laittaa kapuloita rattaisiin, kun päähäni on pälkähtänyt jokin pähkähullu idea hiuksiani koskien. Muistatteko vielä nämä allaolevat kampaukset? Molemmat ovat Kirsin käsialaa ja aivan mielettömän näköisiä. Jos joskus menen naimisiin, on päivänselvää kuka hiukseni tuona tärkeänä päivänä laittaa.

IMG_9580 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pikkujoulukauden lähestyessä kuvasimme Kirsin kanssa eilen kampaajakäyntini yhteydessä teille hauskan pikkujoulukampauksen teon videolle. Tämä tyttömäinen kampaus sopii tyyliin kuin tyyliin ja on yllättävän helppo toteuttaa! Miksi ihmeessä kuvittelin aiemmin, että rusettinutturan teko olisi jotenkin äärettömän vaikeaa enkä ole edes opetellut sen tekoa. Ota tästä vinkki talteen ja valloita pikkujoulut Minnie Mouse-lookillasi!

Minulla on teille hyviä uutisia! Blogiyhteistyön tiimoilta Parturi-Kampaamo Blink tarjoaa nyt juuri sinulle -10% alennusta palveluistaan (ei koske pidennyksiä eikä tuotteita), kunhan kerrot aikaa varatessasi, että olet bongannut tarjouksen Nooran blogista (koskee uusia asiakkaita). Kirsi ja Jenni ovat molemmat aivan mielettömiä mimmejä ja suosittelen lämpimästi Blinkiin suuntaamista jos bad-hair-dayt saavat sinut näkemään jo harmaita hiuksia!

Nyt pikkujoululook kuntoon ja synkälle syksylle kyytiä uudella ilmeellä, ajan voit varata numerosta 0400 244 256. Blink sijaitsee Kaukajärvellä, osoitteessa Juvankatu 9 (korkean tornitalon alakerta). Keskustasta pääset bussilla nro 22 lähes suoraan Blinkin etuovelle vartissa.

Juuri vuoden täyttäneen Blinkin sivut löydät myös Facebookista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Check out the simple tutorial to how to give your hair a new look! Doesn’t it look cute?


Postaus toteutettu yhteistyössä Parturi-Kampaamo Blinkin kanssa.


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.