INSPIRAATION MURUSIA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bloggaaja hakee tauotta inspiraatiota. Välillä idea postaukseen saattaa löytyä läheltäkin, vaikkapa omalta olohuoneen pöydältä lauantaiaamun reippaan kävelylenkin jälkeen, kun edessä höyryää Koiramäki-kupillinen tuoretta kahvia. Kävin töiden jälkeen nimittäin ostamassa itselleni kukkia, tai kukan, jos tarkkoja ollaan, mutta tuo valkoinen kaunotar on niin upea, että ajaa kyllä kokonaisen kukkakimpunkin asemaa. Ostin Ikeasta jokin aika sitten alle parilla eurolla hauskan pullon, joka toimii täydellisesti maljakkonakin. Eilen illalla fiilistelin perjantai-iltaa sytyttämällä vielä Iittalan Iik-alennusmyynneistä löytämiini Kastehelmi-tuikkuihin kynttilät ja samalla jännitin kuinka korkealle Nenäpäivä-pantani huutosumma kohoaa. Siinä ne nyt sulassa sovussa kököttävät pöydällä vierekkäin; ihana koiramainen kesämuisto, suomalaisen designin tuotokset ja vaatimaton maljakko.

Näinkin pienistä jutuista voi tulla kovin inspiroitunut olo. Olen taas täynnä energiaa ja innolla suuntaankin nyt kohtia viikonloppua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikonlopusta onkin muuten tulossa melko jännittävä. Parin tunnin päästä suuntaan pitkästä aikaa kampaajalle ja viikonloppu huipentuu Inspiration Awards-äänestyksen loppukiriin. Olethan jo muistanut äänestää suosikkiasi? Olen edelleen kovin innoissani siitä, että blogini skabailee huippunimien joukossa Lifestyle-kategoriassa ja suuria suukkoja lähetän blogiani äänestäneille roppakaupalla. Mutta vielä ehdit vaikuttaa, klik tästä ja ääni suosikille menemään. Itse liputan tällä hetkellä ihanan inspiroivan Anna Hearts You:n puolesta, joka on osoittanut olevansa aivan huikea mimmi ja kuinka huippua olikaan bongata Annan blogi nyt TOP10:n joukosta, tsemppiä Anna!

Mutta nyt vielä toinen koiramainen kuppi kahvia ja kampaajalle! ♥

// The little things matter. I bought myself a beautiful white lily yesterday and now it is such a beautiful detail on our livingroom’s table. So girls, go and get yourselves some flowers, I promise it will cheer you up!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.