LONG TIME NO SEE, A & A!

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Long time no see, girls! Kun vihdoin saimme näiden ihanien neitosten kanssa aikataulut täsmäämään, otimme isänpäivän aamuna suunnaksi Tampereen keskustan ja hurmaavan Kulmakonditorian Hämeenkadulla. Kahvila tarjosi sateensuojan lisäksi viihtyisän miljöön sunnuntaiaamun treffeillemme ja hurjan herkkuvalikoiman joukosta löytyi kullekin bloggaajalle myös nenän eteen ihana aamiainen.

Vinkiksi vaikkapa kaikille teille töihin kiiruhtaville; maanantaiaamu muuttuu heti aurinkoisemmaksi, kun nappaatte Kulmakonditoriasta mukaan höyryävän kupin vaniljalattea. Ah, parasta ikinä! Vaniljalatten kaveriksi ostin aamupalaksi marjaisen smoothien, joka sekin vei kielen mennessään. Koko aamiaisseurueemme olikin enemmän kuin tyytyväinen kahvilavalintaamme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näiden ihanien mimmien kanssa höpöttelimme siis tovin jos toisenkin Kulmakonditorian nurkkapöydässä. Kuulumisia olikin kertynyt muutaman kuukauden ajalta, joten höpötettävää riitti. Kahvilakonditoria osoittautuikin aivan täydelliseksi hengailupaikaksi, mutta seuraavalla kerralla taidan testailla ruokalistalta myös konditorian tuhdimpia ateriavaihtoehtoja. Listalta lyötyy nimittäin salaattien lisäksi myös ruoka-annoksia, joten konditoria sopii myös täydellisesti lounastamiseen!

Ja meitä bloggaajia ajatellen, lähistöltä löytyy myös erinomaisia asukuvauspaikkoja. Annikan asukuvat voit käydä tsekkaamassa jo täältä. Kamerat kävivät kuumina, kun me kaikki kolme, minä, Annika ja Anniina pääsimme vauhtiin! Lisää kuvamateriaalia luvassa myöhemmin, nyt kuitenkin aamukahvia napaan ja kohti uutta viikkoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// Long time no see, Annika and Anniina! We met in this beautiful and cosy Kulmakonditoria in Hämeenkatu and had so much fun. And guess what, I have a feeling that I had the best vanilla latte of my life yesterday!


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.