NENÄKÄS PERJANTAIPIRKKO #10

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

pirkko10

Hyvää Nenäpäivän huomenta! Joko punainen nenä on viritetty päähän? Tänään saa luvan kanssa olla nokkava ja nenän saa ja pitää punoittaa koko päivän ajan!

Nenäpäivää vietetään aina näin syksyisin ja sen avulla kerätään varoja maailman köyhimmissä oloissa elävien lasten hyväksi, yllyttämällä suomalaisia muun muassa hauskoihin erilaisiin varainkeruutempauksiin. Pirkkokin on nenänsä kanssa mukana nyt hyvän asian puolesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pirkko ja minä osallistumme Nenäpäivän varainkeruuseen näin:

Tuo ylläolevassa kuvassa näkyvä, ruskea neulomani neulepanta suloisin koristein varusteltuna, voi pian olla sinun (lanka: Novita, Hile). Nyt nimittäin blogikirppistellään; jätä tämän postauksen kommenttiboksiin neulepannasta tarjoamasi summa. Korkein tarjous voittaa neulepannan itselleen sekä kylkiäisenä vielä alkuperäisen piirtämäni tämän viikon Perjantaipirkon. Blogikirppis sulkeutuu huomenna klo 12:00.

Neulepannasta saamani rahasumman lahjoitan kokonaisuudessaan Nenäpäivä-keräykseen.

Lisää infoa Nenäpäivästä ja lahjoitusmahdollisuuksista löydät täältä (klik!).

// Happy Red Nose Day guys! ♥


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.