MÄ TEIN TEILLE PIPOJA!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

pipo ohjemyssy sukkapuikoillanovita hygge ikijää

Toiveenne on kuultu, pipoarvonta on täällä!

Jaoin viime viikolla ohjeen, kuinka puikoilla syntyy nopeasti paksusta langasta ihanan pehmoinen pipo talvipäivien lämmikkeeksi, ja samalla tiedustelin sekä Instagramissani että täällä, josko keskuudessanne olisi kiinnostusta pipoarvonnalle. Koska vastaanotto oli niin kovin kovin positiivinen, tartuin viikonloppuna kutimeen ja tein teille parikin erilaista muhkeaa myssyä – toinen arvotaan nyt siis tätä postausta kommentoineiden kesken, toinen Instagramissa myöhemmin tällä viikolla!

Täällä blogin puolella palkintona arvottava pipo on siis tismalleen samanlainen kuin oma piponi, jonka näette näissä kuvissa (en siis ole arpomassa tätä päässäni ollutta pipoa, vaan voittaja saa kutreilleen ihkauuden version! ;). Pipo sopii monenkokoiseen päähän, se venyy mukavasti ja jopa reunakäännöksen korkeutta voi säädellä itse tai käyttää pipoa ilman käännöstä, jolloin se on malliltaan pitkulaisempi. Pipossa on käytetty lankana Novitan HYGGE-lankaa sävyssä Ikijää, ja tämä vedenvihreän tai hitusen jopa turkoosin sävyinen lanka on HYGGE-sarjasta juuri oma suosikkini. Raikas, kaunis väri, joka sointuu ihanasti tummien talvivaatteitteni kaveriksi.

myssy ohjemyssy kavennukset


UNTUVATAKKI JOUTSEN   LEGGARIT BIANCANEVE   SAAPPAAT ARCTIPS //*saatu


Huudahda siis kommenttiboksissa ”Hep!” tai jätä muita talviterveisiä allekirjoittaneelle, ja näin osallistut samalla piposen arvontaan. Arvon palkinnon jo sunnuntaina 17.1. klo 18.00, joten naputtelehan osallistumiskommenttisi pikaisesti matkaan, jotta ehdit skabaan mukaan.

Ja vielä lopuksi valtavan suuri kiitos siitä, että arvonnat, joiden palkinnot ovat itsetekemiäni, herättävät keskuudessanne näin valtavasti intoa. Lämmittää sydäntä kovasti. Ja saavat puikkoni kilisemään entistä ahkerammin! ;)

joutsen musta untuvatakki


Posted in muoti and tagged , by NOORA.