MARRASKUUN MAKOISA STARTTI

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Poks! Olen herkutellut viimeisen viikon aikana niin, että vatsalaukkuni repeää pian liitoksistaan. Olen istuutunut niin monen herkullisen ruokapöydän eteen menneellä viikolla, että nämä herkkuhetket halusin ehdottomasti jakaa myös teidän kanssanne. Saisiko olla tuokio hyvän ruuan parissa Helsingissä, mielikuvituksellisia bileherkkuja vaiko aasialaisia herkkuja notkuva buffetpöytä?

Ennen kuin istahdamme ruokapöytään, muistuttelisin vielä, että sinulla on huomiseen klo 12:00 asti aikaa huutaa itsellesi tekemäni neulepantasaamani rahasumman lahjoitan kokonaisuudessaan Nenäpäiväkeräykseen! :)

IMG_1024

1) PIENI PANDA, Tampere, Sammonkatu 9

Aloitetaan uudella suosikillani, Pienellä Pandalla. Käsi sydämellä vannon tämän olevan herkullisinta aasialaista ruokaa, jota olen ikinä syönyt. Todisteeksi kerrottakoon se, että lounastin Pienessä Pandassa tällä viikolla useammankin kerran. Lounasaikaan (11-16) buffetpöytä notkuu toinen toistaan maittavimmista herkuista ja nam, sushista! Kasvisruokailijakin saa lautasensa täyteen erilaisista tofu- ja kasvisherkuista sekä lisukkeista. Viikonloppubuffet on vielä testaamatta, mutta tuolloinkaan ei hinta kohoa korkealle. Hintaan 11,90 syöt niin buffetin antimia, sushia kuin jälkkäriäkin! Arkisin lounasbuffet kustantaa 8,50. Menkää ja ihastukaa!

IMG_0969 IMG_0967

2) MAMIN KEITTIÖSTÄ

Äitini on varmasti yksi maailman kekseliäisimmistä ihmisistä ja olin aivan puulla päähän lyöty, kun näin mitä Halloween-herkkuja mami olikaan viime viikonlopun Halloween-kemuihin loihtinut. Halloween oli ja meni, mutta näistä niksimamin vinkeistä voi ottaa ilon irti bileissä kuin bileissä! Testasin kaikkia, jopa piikikästä siiliä ja riisikakutkin maistuivat leppiksen muodossa paljon paremmilta.

IMG_0990 IMG_0989 IMG_0997

3) RAVINTOLA KUUKUU, Museokatu 17, Helsinki

Maanantaisen blogipalaveerauksen yhteydessä, pääsimme tyttöjen kanssa herkuttelemaan Ravintola KuuKuuhun. Valitsin pääruuaksi menusta aitoja lihapullia muusilla ja kermakastikkeella, ja tuo annos vei kyllä kielen mennessään! Lihapullat olivat todella lihaisia, puolukkalisuke toi annokseen kirpeyttä ja muusi maistui erinomaiselta. Tällä annoksella nälkä pysyi tipotiessään Tampereelle asti.

// My week has looked quite delicious so far! Here’s my favourite picks from the cool new restaurants I have visited during the week and those gorgeous Halloween treats are made by my mom!


Posted in ruoka and tagged by NOORA.