ROCKING CROCS- VOITA VALITSEMASI CROCSIT!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Muistan vielä elämäni ensimmäiset Crocsit paremmin kuin hyvin. Ne olivat sitä perinteistä mallia, tietenkin, ja kenkien sijaan tärkeintä minulle taisi olla se, kuinka paljon niihin saa kiinnitettyä Jibbitzejä, Crocsien reikiin laitettavia koristeita.

Nyt ovat prioriteetit kuitenkin muuttuneet, ja koristeiden sijaan (..vaikka ihaniahan nekin edelleen ovat) keskityn lähinnä siihen, miltä kenkä tuntuu jalassa ja kuinka pystyn sen tyylillisesti yhdistämään omiin asuihini. Talvi on tulossa ja pian arvoasteikossa korkealle nousee myös se, pitääkö kenkä jalan kuivana ja lämpimänä.

Nämä kriteerit mielessäni suuntasinkin tutustumaan blogiyhteistyön merkeissä Koskikeskuksen Crocs-myymälään.

IMG_1248IMG_1246IMG_1243

Myymälään saavuttuani minut valtasi ensimmäisenä hämmennys- Crocsejahan löytyy nykyään joka makuun, joka vuodenaikaan, jokaisen tyyliin sopivina! Sain valita itselleni kenkäparin ja katseeni nauliintui välittömästi Colorado-malliston AllCast Luxe Duck-kenkiin. Nimensä mukaisesti, nämä kengät sopivat täydellisesti niin käynnissä olevaan syksyyn kuin tulevaan talveenkin. Materiaali on nahkaa, sisus ihanan pehmeää karvaa, saumat tiivistetyt ja päällinen on vedenkestävä. Lenkkarimallisen, mutta liukkauttakin estävän pohjan ansiosta kengillä jaksaa kävellä pitkänkin päivän ja kengät ovat myös aivan uskomattoman kevyet. En siis lainkaan yllättynyt, kun Crocs Storen ihana, avulias myyjätärkin kertoi näiden olevan nyt todellinen hittituote.

Mikä parasta, kenkien varret saa nostettua ylös (kuva alla), mikä on loistava ominaisuus ajatellen pian alkavia loska- ja kurakelejä.

IMG_1255 IMG_1239 IMG_1244

Kuten postaukseni otsikkokin sen kertoo, minulla on teille hyviä uutisia. Yhdessä Crocsin kanssa hemmottelemme nyt myös teidän palelevia varpaitanne arvonnan voimin. Yksi lukijoistani voittaa nimittäin pian itselleen valitsemansa Crocsit.

IMG_1226

NÄIN OSALLISTUT ARVONTAAN:

Osallistut vapaavalintaisten Crocsien arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttiboksiin. Linkitä kommenttiisi kenkäpari Crocs.fi-sivustolta (klik!), jonka voiton osuessa kohdallesi haluaisit itsellesi. Jätä mukaan myös sähköpostiosoitteesi.

Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy ensi torstaina 14.11. klo 21:00.

IMG_1245 IMG_1236

Rakastan näitä kenkiä. Mikään talvikenkä ei ole vielä onnistunut hemmottelemaan jalkojani näin pehmeillä materiaaleilla ja mukavilla käyttöominaisuuksilla. Muitakin herkkupaloja valikoimista tosin löytyi. Kurkatkaahan esimerkiksi nämä ja nämä upeat mallit! Puhumattakaan niistä Jibbitzeistä, katsokaahan tätä nörttiplutoa ja tätä amppari-Kittyä..

Lisää fiilispaloja Crocs-visiitiltäni näet alla olevasta videosta. Onnea kaikille arvontaan!


Postaus on toteutettu yhteistyössä Crocs-myymälän/ Koskikeskuksen kanssa. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ sieltä tehdyistä ostoista.


Posted in muoti and tagged , , , by NOORA.