MARRASKUUN KOIRAMAINEN MENOVINKKI

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Nämä eräät alkusyksyn kuvat saavat hymyn huulilleni. Ei siksi, että asu olisi mitenkään erityisen onnistunut, mutta tuo päivä oli ehdottomasti yksi kesän ihanimmista. Aloitin aamun äidin kanssa vierailemalla nyt jo poisnukkuneen vaarini luona sairaalassa ja muistan niin hyvin, kun vaari oli meistä huolissaan, ettemme vain kieppuisi laitteissa liikaa ettei vaan tule huono olo. Sairaalasta suuntasimme nimittäin mamin kanssa kahdestaan Särkänniemeen, jonne Matti oli ostanut minulle rannekkeen syntymäpäivälahjaksi. Ensimmäisenä suuntasimmekin Antti Tuiskun keikalle, jonka jälkeen päätimme, että molemmat saisivat valita yhden laitteen, jossa kävisimme. Äiti valitsi keinukarusellin (..ja heti tuli huono olo, onko se karuselli aina pyörinyt niin lujaa?!) ja minä Koskiseikkailun (muistatteko vielä tämän kuvan?). Vettä tuli taivaan täydeltä ja olimme jo litimärkiä ennen tuota vesiseikkailuakaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huonosta säästä huolimatta päätimme kuitenkin vielä käydä tutustumassa tämän kesän Särkkä-uutuuteen, Koiramäkeen. Eläimet pysyivät visusti sateen suojassa, mutta rakastuimme paikkaan äidin kanssa heti. Iästä riippumatta paikassa oli hurjasti katseltavaa ja ihasteltavaa. Paikka oli pienintäkin yksityiskohtaa myöten rakennettu upeasti, ympäristö oli siisti ja minne ikinä katseen käänsitkin, löysit jotakin uutta ihmeteltävää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koiramäki sulki jo viikkoja sitten ovensa, mutta koiramainen menovinkkini tuleekin tässä. Koiramäki avaa nimittäin ovensa jälleen 30.11., kun Koiramäessä ryhdytään jouluvalmisteluihin. Koiramäen Joulu-nimellä kulkeva tapahtuma on täynnä puuhapajoja ja jouluun valmistautuvia eläimiä sekä eiköhän paikalta löydy myös se ihkaoikea Joulupukkikin. Koiramäen Joulua vietetään 30.11.2013-5.1.2014 aina lauantaisin ja sunnuntaisin. Lipun hintaan (15€) kuuluvat myös muun muassa nuotiolla paahdettavat vaahtokarkit ja koristeltavat piparit! Kuulostaa aivan ihanalta. ♥

Lisää infoa löydät tapahtumasta täältä (klik!).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistojakin Koiramäestä tarttui matkaan. Ostin Matille kiitoksena rannekkeesta koiramaisen mukin pullollaan karamelleja ja äiti vei isälleni lahjaksi käsintehtyä Koiramäki-suklaata lahjapuodista. Voi tuo oli kyllä ihana päivä.

Kävikö kenties joku muukin teistä kesän aikana Koiramäessä kyläilemässä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

tekonahkatakki/ fake leather jacket MUNGOLIFE FOR NELLY.COM   farkut/ jeans  GINA TRICOT  huivi/ scarf  BY MALENE BIRGER  kengät/ shoes  CONVERSE  laukku/ bag  NYPD   pusero/ shirt SHEINSIDE (*saatu)

// I spent one of the most memorable days of summer in Doghill, Särkänniemi with my mom. Doghill is based on the books of  Mauri Kunnas and the place is full of things to see and do, lots of beautiful details and of course, farm animals. This place is perfect for kids and adults and I recommend everyone to visit Doghill’s Christmas starting from the 30th of November.


Posted in lifestyle and tagged , , by NOORA.