RUNOPUUN ALLA – TAMPEREEN UUSI MURAALI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

muraali pinninkaturunopuu muraalirunopuu muraali


KENGÄT VAMSKO  MEKKO R/H  FARKKUTAKKI  LEVI’S
KORVAKORUT KALEVALA KORU  LAUKKU SALMIAK STUDIO /*saatu


muraalit tampere

Tänään paistattelin tuulista päivää Runopuun alla ja henkäilin ihastuksesta. Jos minulta kysytään, Tamperetta saisi värittää useammillakin muuraleilla, ne ikään kuin herättävät katukuvan eloon, tuovat iloa ja hymyä ihmisten huulille ja ovat parhaimmillaan uskomattoman upeita taideteoksia. Juuri tätä kaikkea on myös Tampereen uusin, eilen osana Annikin Runofestivaalia julkaistu Teemu Mäenpään taidetta ja Mirkka Rekolan runoutta yhdistävä teos. Kun talon takaa lennähti pääskysparvi lentoon, muraali heräsi eloon.

”Minä rakastan sinua, minä sanon sen kaikille.”

runopuu muraalirunopuu tampererunopuu muraali

Muraali ilahduttaa Pinninkadun päässä, mutta sitä ei voi olla huomaamatta myöskään Osmonpuistossa seikkaillessaan. Korkean talon seinä on kuin tehty muraalille, vaalea julkisivu muuttui parissa viikoksi nähtävyydeksi, ohikulkijoiden ihastelemaksi taideteokseksi. Emmekä olleet tänään suinkaan ainoita, jotka muraalia kuvasivat. Yhdessä etsimme parhaita kuvakulmia, odotimme, että muraalin hohtamaan saanut aurinko menisi edes hetkeksi pilveen, jotta teoksen värit tallentuisivat muistikortille mahdollisimman totuudenmukaisesti ja ihastelimme ääneen tuota kaunokaista ja sen sanomaa.

Sanoma on ajaton ja kokonaisuus kaikkineen aivan täydellinen. Täydellinen juuri tähän hetkeen. Rakkautta. 

teemu mäenpää muraaliteemu mäenpää runopuu


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.