TALVITURKKI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Tekisi mieli kiljua kuin pikkutyttö, nämä ovat niin ihanat! Tälläinen look jos mikä jakaa taatusti mielipiteitä, mutta mä tykkään ja se kaiketi on se pääasia, kun nuo pinkit latvat minun päässäni kiinni ovat. Instagram-seuraajani (@curiousnoora) sekä Facebook-tykkäilijät jo pienen vilahduksen pinkkiä näkivätkin, mutta nyt on luvassa kuvamateriaalia myös blogin puolelle. Värjäysoperaationi lopputulos näyttää tältä:

IMG_1273 IMG_1278

Mitä tykkäätte?

Odotan jo innolla lauantaita, kun näen luottokampaajaani, Blinkin Kirsiä taas pitkästä aikaa ja tarkoituksena on laittaa omatkin hiukset kuntoon. Tumman tyven vuoksi päälaki on tällä hetkellä kuin tilkkutäkki, mutta tiedän, että Kirsi taikoo taas lookin hetkessä kuntoon.

 Uskomatonta kuinka pienikin määrä pinkkiä voi piristää mieltä näin kovasti. Iiiiik! ♥

// My new autumn look, thinking pink. What do you think?

 


Posted in kauneus and tagged by NOORA.