PINKKIIN DIPATUT

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

No päähänpistohan se oli. Päätin, että nyt nuo vanhat ja parhaat päivänsä nähneet klipsipidennykset saavat uuden mahdollisuuden, uuden talviturkin. Värilläkään ei ollut niin väliä. Päätin poimia lopulta kampaamotuotteita myyvän liikkeen hyllyltä sävyn, joka sytyttää ja säväyttää, ja ennen kaikkea räväyttää. Niin niistä sitten tuli pinkit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kassalle kiikutin lopulta Crestolin Fantasy Color Gloss-purtilon. Tuoteselosteessa luvattiin vaaleiden hiuksien muuttuvan sähäkän pinkeiksi, huolimatta kuitenkaan siitä, että tuote oli luokiteltu sarjaan semi-permanent. Pidennyshiusta ei luonnollisestikaan pestä yhtä usein kuin omia hiuksia, joten päädyin pysyvyydestä huolimatta juuri tähän tuotteeseen. Väri tarrautuikin pyyhekuivaan pidennyshiukseen hurjan hyvin ja sen sai tasaisesti leviteltyä hiuksiin kauttaaltaan sudin avulla. Vaikutusajaksi annettiin n. 20-30 minuuttia, ja itse päädyinkin pesemään hiukset vasta puolen tunnin vaikutusajan jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hius ei päästänyt juurikaan väriä sitä pestessä. Tuote kulkeekin voiteen nimellä, joten pestessä väri vain vaahtosi runsaasti. Pesun jälkeen kuivasin hiukset enkä ollut uskoa silmiäni.

Siinä ne nyt olivat, kirkuvan pinkkiin dippiin kastetut pidennykseni. Pidän teitä vielä hetken jännityksessä ennen kuin näette pidennykset bloggaajan päähän kiinnitettyinä.

Ja tarkennuksena vielä, kuten ohjeselosteessakin lukee, tuotetta ei saa käyttää silmäripsien värjäämiseen. No ei tullut kyllä mieleenikään.

// I was thinking pink a few days ago. I decided to give my old hair extensions a new chance and after a while, they turned pink. The extensions look so cool now, you guys will see the result soon!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.