SYKSYISIN TERVEISIN, HILLSTRANDS

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syksyn aikana minulla on ollut suuri ilo esitellä teille niin kattavaa valikoimaa luonnollisemman kosmetiikan kuin ihonhoidonkin edustajista. Olen itse hullaantunut luonnon kosmetiikkaan ja iloinnut aidosti sitä, että kasvojeni iho on näiden tuotteiden ansiosta paremmassa kunnossa kuin koskaan. Olinkin siis todella otettu ja innostunut, kun verkkokauppa Hillstrands.com lähetti minulle maailman kauneimman paketin. Kun jokainen tuote on erikseen paketoitu värikkäisiin silkkipapereihin, tiedät jo siinä vaiheessa piteleväsi käsissäsi luonnollista luksusta. Suuren suuria sydämiä saa myös verkkokaupan ulkoasu. En ole tainnut koskaan aiemmin tutustua kosmetiikan verkkokauppaan, joka on visuaalisesti näin kaunis ja käyttäjäystävällinen. Puhumattakaan siitä, mitä helmiä verkkokauppa pitääkään sisällään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten saatattekin aiemmista postauksistani muistaa, Jurlique on sulattanut sydämeni ja ilahduttanut aamupesujani nyt jo useamman viikon ajan. Sen tietää, kun sen oikean löytää. Ja vihdoin, 26 vuoden jälkeen olen löytänyt täydellisen ihonhoitosarjan. Siksi ilo olikin ylimmillään, kun paketista paljastui myös muutama Jurliquen tuote.

Tänä syksynä on vuodatettu kyyneliä niin paljon, että se yhdistettynä huonosti nukuttuihin öihin, silmät ovat kertoneet paljon siitä, mitä tämän bloggaajan elämässä tällä hetkellä on meneillään. Jurliquen Herbal Recovery Eye Gel (1) onkin ollut oiva apu- tuote kosteuttaa silmänympärysaluetta ja häiventää tummia silmänalusia. Just what I needed. Silmänympärysvoiteiden käyttö on aina ollut minulle vähän hankalaa. Herkät silmät ottavat helposti nokkiinsa liian tujuista aineista ja tulokset eivät ole haluttuja. Uskallan väittää, että tämä tuote voi olla monen muunkin herkkäihoisen päivän pelastaja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myös Jurliquen ihana ruusuinen Love Balm (2) oli minulle uusi tuttavuus. Tämä herkkä kukkaistuoksuinen purnukka kätkee sisäänsä melkoisesti voimia. Kosteuttava voide pehmentää ja hoivaa ihoa hellien. Tuotteiden joukosta löytyi myös yksi aivan mieletön yksilö- päivittäiseen käyttöön tarkoitettu Daily Exfoliating Cream (3), muun muassa seesaminsiemeniä ja kauraa sisältävä rakeeton kuorintavoide. Tuote on koostumukseltaan ”puuromainen” ja se tuntuu kasvoilla aivan ihanalta. Tuote (24,00€) on todellinen must-have ja iloiten kerronkin, että Hillstrands.com haluaa tarjota lukijoilleni ainutlaatuisen alennuksen verkkokauppaansa:

koodicurious

Koodilla CURIOUS saat siis nyt -10 %:n alennuksen kaikista Hillstrandsin tuotteista. Klikkaa yllä olevaa banneria ja ihastu luonnollisuuteen, aivan kuten minäkin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka verkkokaupan tuotevalikoima ei ehkä vielä ole laajimmillaan, kannatta rohkeasti tehdä tuttavuutta myös muiden merkkien kanssa. Itse sain paketin mukana kaksi lahjapussia Bodhi Skincare-merkiltä. Uudehko brittiläinen kasvo- ja vartalonhoitosarja hurmasi minut välittömästi ja jälleen kerran on todettava se, että nämäkin tuotteet on tehty luonnollisista raaka-aineista. Näiden tuotteiden ominaisuuksiin kuuluvat vahvasti tuoksut- tuotteen tuoksulla on aromaterapeuttisia vaikutuksia ja oikea tuote valitaankin sen mukaan, onko puhdistautuessa tarkoitus virkistyä vai rentoutua.

Ehkäpä yllättävimmäksi tuotteeksi nousivat kuitenkin Klintan kynttilät. Palaessaan kynttilä tuottaa öljyä, jota voi käyttää kosteusvoiteena. Tämän lisäksi kynttilät tuoksuvat herkullisilta, ainakin shampanja-verigreippi-yhdistelmä loi huumaavan tuoksun ympärilleen.

Uusia tuttavuuksia, luonnon voimaa, niistä oli tämä paketti tehty. Nyt jos koskaan kannattaa varsinkin joulupukin pikkuapureiden käyttää tuo alennuskoodi edukseen. Kuka tahansa haluaisi kuoria näitä aarteita joulupaketista.


Postauksessa esitellyt tuotteet blogin kautta saatu. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ sieltä tehdyistä ostoista.

// I received a beautiful gift from Hillstrands.com. I have been testing these products for a while now and I’m in love. I have been a big fan of Jurlique for months now and again, I found new favourites. That Daily Exfoaliting cream is amazing, I recommend it for everybody!


Posted in kauneus and tagged , , by NOORA.