VAAHTOKARKIT KAAKAOLLA

CURIOUSER & CURIOUSER | ruoka

Jaoinkin jo pari päivää sitten Instagramissa kuvan herkkuhetkestäni, joka oli kaikin puolin niin onnistunut, että olen tuon illan jälkeen toistanut tuon hetken, kröhöm, oikeastaan joka ilta. Synkästä ja pimeästä syksystä on vaikka väkisin etsittävä niitä positiivisiakin hetkiä, ja hymyn huulille toi ainakin hetkellisesti kupillinen kuumaa kaakaota,  jonka pinta-alasta noin puolet oli tungettu täyteen vaahtokarkkeja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moni on varmasti tutustunut Clipperin herkullisiin teemakuihin, mutta kun lähikaupan hyllystä löytyi hurmaava lila purkki pullollaan Clipperin kaakaojauhetta, oli tuo herkkupaketti ostettava testiin. Tämä reilun kaupan kaakao vie kielen mennessään ja kuten kaakaon tuoteselosteessakin mainitaan, tämä kaakao on puhtaalla omalla tunnolla valmistettu parhaista raaka-aineista. Tämä kaakao teki fiiliksestä nimensä mukaisesti super cosyn, todella kodikkaan.

Tänään oli huikean kiva päivä. Tein oikeastaan koko päivän blogihommia ja huomenna on pitkästä aikaa luvassa visiitti Helsinkiin. Täällä on osittain myös hiusten väri vaihtunut (kurkkaa Instagramista @curiousnoora) ja tällä ”uudella” lookilla ei tulevasta viikosta voi tulla muuta kuin onnistunut. Muistattehan, että voitte edelleen äänestää blogiani Inspiration Awardsien Lifestyle-kategoriassa (iso kiitos jos olet jo niin tehnyt <3) ja älkää unohtako hyödyntää tänään päättyvää -20% klubialennusta Fashionstorella.

Sunnuntaisin saa juoda kaksi kuppia kaakaota, eikös? Vaahtokarkeilla tietysti.

// Sunday evening, some candle light and a huge cup of hot chocolate. Sounds like a great way to spend a cosy evening..


Posted in ruoka and tagged , by NOORA.