KORULAHJAKORTIN ONNEKAS VOITTAJA ON..

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

pa141214

Laitoin itseni kyllä todella mahdottoman tilanteen eteen. Teistä jokainen TÄYDENNYSTÄ KORULIPPAASEEN?-postaukseen kommentoinut, olisi taatusti ansainnut palkinnon itselleen, mutta koska palkintoja oli tällä kertaa jaettavana vain yksi, voitti lahjakortin itselleen Elisabeth, joka kommentoi arvontaa näin:

”Itselleni korut ovat tärkeässä roolissa, rannekoruja ja korvakoruja käytän päivittäin. Voi kuulostaa hassulta, mutta saan energiaa rannekoruistani, koska olen ne saanut tärkeiltä ihmisiltä, joten korujen kautta nämä ihmiset ovat mukanani koko ajan. Kun olen hermostunut, huomaan myös koskettelevani näitä rannekoruja koska tuovat lohtua. Koska olen läpikäynyt vaikeita asioita tänä vuonna (mm. isäni kuoleman), mutta voin tällä hetkellä hyvin ja olen aloittanut töiden ohella maisteriopinnot nyt syksyllä, haluaisin palkita itseni hyvästä työstä ja tsemppauksesta. Jos saisin itse valita korun, se voisi olla lahja itselleni jotta voisin saada samanlaista tukea ja turvaa itseltäni ja olisin entistä itsenäisempi. Palkitisin itseäni kauniilla klassisella rannerenkaalla.”

Elisabeth on taatusti tämän upean palkinnon ansainnut ja haluankin toivottaa sinulle onnellisia tulevia päiviä ja paljon voimia maisteriopintoihisi. You go girl! ;)

Tehtävänähän oli stailata todellinen kissanaisen unelmamekko pikkujouluihin sopivaksi ja Elisabethin stailaus näytti tältä:

candc3010

Mielestäni hyvien perustelujen lisäksi Elisabeth oli koonnut myös upeat korut tuon mekon ympärille. Kullansävyt oranssein vivahtein tuovat näyttävään mekkoon juuri sopivasti säihkettä!

KORVAKORUT TÄÄLTÄ   RANNEKORU TÄÄLTÄ  MEKKO TÄÄLTÄ

Lämpimät onnittelut vielä Elisabethille, joka voitti siis arvonnasta itselleen huikaisevan 200 euron Ti Sento-korulahjakortin Fashionstore.fi:lle. <3

Vaikka lahjakortteja oli rajallinen määrä jaettavaksi, on minulla teille hyviä uutisia. Fashionstore.fi:llä vietetään nyt Klubipäiviä. Liittymällä Fashion Klubin jäseneksi, saat tekemistäsi ostoksista -20%:n alen (28.10.-3.11.2013). Tämän lisäksi voit vielä hyödyntää jokaiselle Fashion klubiin kuuluvalle oikeutetun -5%:n alen. Nyt jos koskaan kannattaa siis täydentää sitä syysvaatekaappia ja toteuttaa koru-unelmiaan.

pa141190

Me Re:fashion plikat valitsimme myös verkkokaupan laajasta valikoimasta omia suosikkejamme kampanjasivullemme, klik tästä, ja kurkkaa minkä upean laukkukaunokaisen ostin juuri itselleni syyspäiviä piristämään..


Postaus sisältää mainoslinkkejä. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ sieltä tehdyistä ostoista.


Posted in muoti and tagged by NOORA.