IT’S FANNY AGAIN!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_0572

Seuraan suurella mielenkiinnolla mallistoja, joiden taustalla seisoo bloggaaja. Monet mallistoista ovat olleet mielestäni todella onnistuneita ja itsekin olen useammasta bloggaajamallistosta hankkinut omaan vaatekaappiini persoonallisia ja kyseisen bloggaajan näköisen vaatteita.

Viimeisin innostumiseni bloggaajamallistoa kohtaan syttyi, kun Nelly.comiin tuli myyntiin supersuositun Fanny Lyckmanin ja Estradeurin yhteistyömallisto. Pari aarretta kotiutin tuosta mallistosta kuitenkin vasta alennusmyynneistä, sillä alkuperäiset hinnat saivat lompakkoni sulkemaan nyörinsä visusti suppuun. FANNYN PUSEROSSA-postauksessa esittelin myös teille hankintani, joka onkin ollut kovassa käytössä tuomassa ilmettä asuun kuin asuun.

Koska Fannyn ensimmäinen mallisto oli mielestäni varsin onnistunut, odotin innolla, mitä eilen lanseerattu syyskokoelma, AW/XII,  pitääkään sisällään.

CANDC281013

Uusi mallisto on mielestäni Fannyn näköinen. Hänen blogiaan pitkään seuranneena voisin hyvin kuvitella hänen pukeutuvan jokaiseen malliston vaatekappaleeseen, mutta minun tyyliini eivät tämän kakkosmalliston vaatteet oikein iske. Toki yksittäisiä kivan näköisiä tuotteita uusikin mallisto piti sisällään, mutta kuten yllä olevasta kollaasista voit huomata, lähinnä vain asustepuoli viehätti minua. Positiivista on kuitenkin se, että tämä toinen mallisto poikkeaa hyvin paljon edeltäjästään- näin ollen Fannyn seuraajista varmasti jokainen löytää mallistoista jotakin itselleen sopivaa.

Koko malliston voit käydä tsekkaamassa täältä.

// What do you think of Fanny Lyckman’s new collection for Estradeur?


Postaus sisältää mainoslinkin. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkin kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ sieltä tehdyistä ostoista.


Posted in muoti and tagged by NOORA.