TE INSPIROITTE MINUA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Kiitos. Sain kuulla, että olitte ehdottaneet blogiani mukaan Inspiration Awardseihin ja sydäntä lämmittää syysauringon lailla nähdä nyt oman blogini nimi tuolla Lifestyle-kategorian ehdokkaiden joukossa.

nimetön OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mikäli siis koet, että Curiouser & Curiouser inspiroi sinua blogina, pääset äänestämään sitä tästä (klik!). Löydät blogini lifestyle-kategorian alkupäästä ja äänestämällä voit voittaa myös itse liput Klaus K Living Roomissa 16.11. järjestettävään blogijuhlaan, jossa eniten ääniä keränneet, inspiroivimmat blogit palkitaan.

candc3010

Tämä on ensimmäinen kerta, kun blogini pääsee ehdolle vastaavanlaisiin äänestyksiin, joten olen todella onnellinen siitä, että lukijani ovat blogiani ehdolle äänestäneet. On upeaa tietää, että joku kokee saavansa postauksistani inspiraatiota. Melkoisten kilpasisarten joukossa tuolla nyt kisaillaan, mutta you never know. Nyt vain ääniä menemään sille omalle suosikillesi. ♥

Psst. Kiitoksena siitä, että ehdotitte blogiani ehdokkaaksi, käynnistin neulepanta-arvonnan blogini Facebook-ryhmän puolella. Osallistua voit täällä. :)


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.