TÄYDENNYSTÄ KORULIPPAASEEN?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Kuukauteni Fashionstore.fi:n lokakuun Styleguide-bloggaajana päättyy huikeaan arvontaan. Oletko se sinä, joka pian saa 200 eurolla täydennystä korulippaaseensa?

Asustaminen voi välillä tuottaa hieman päänvaivaa. Kuinka koota asusteiden avulla yhtenäinen kokonaisuus, joka näyttää sekä tuntuu päällä mukavalta. Itse olen varsinainen koruharakka ja käytänkin koruja päivittäin, mutta näin pikkujoulukauden pian startatessa monet niistäkin, jotka eivät korufaneiksi tunnustaudu, suuntaavat ostoksille.

Ti Senton toinen toistaan upeampien korujen avulla kokosinkin yhteen näyttävän pikkujoululookin tutun ja turvallisen pikkumustan ympärille. Tässä asukokonaisuudessa pääosissa säihkyvät korut!

STYLEGUIDE1

Tuo lumoava Guessin Triana-mekko asustettiin täysin Ti Senton korujen voimin. Kauniisti laskeutuvan kaula-aukon vuoksi, jätin kaulakorun kokonaan pois ja keskityin näyttäviin sormuksiin. Massiivinen muovirannekoru antaa lookiin asennetta ja pisteen i:n päälle toivat mukanaan säihkyvät, sormuksiin sopivat korvakorut.

RANNEKORU / TÄÄLLÄ  SORMUKSET / TÄÄLLÄ & TÄÄLLÄ KORVAKORUT / TÄÄLLÄ

SG1

Toinen pikkujoululook poikkesi edeltäjästään jo pelkästään tuon näyttävän, eläinprinttisen, Guessin Tonia- mekon ansiosta. Koska mekon printti oli jo itsessään todellinen katseenvangitsija, valitsin sen ympärille herkkiä, pelkistettyjä koruja.

KAULAKORU / TÄÄLLÄ  KORVAKORUT / TÄÄLLÄ RANNEKORUT / TÄÄLLÄ & TÄÄLLÄ

STYLEGUIDE2

Mutta nyt on sinun vuorosi hypätä stailistin saappaisiin!

Valitse Fashionstore.fi:n Ti Sento-koruvalikoimasta kaksi eri korua, jotka yhdistäisit tähän kissanaisen unelmapikkujoulumekkoon. Linkitä valitsemasi tuotteet kommenttiisi, josta tulee löytyä myös sähköpostiosoitteesi. Kerro myös parilla sanalla, miksi juuri sinun pitäisi tuo huikea lahjakortti voittaa ja minkä aarteen sillä mahdollisesti hankkisit.

Tällä kertaa laitan itseni vaikean tehtävän eteen, sillä valitsen parhaiden perusteluiden joukosta voittajan, joka voittaa 200 euron Ti Sento-korulahjakortin itselleen Fashionstore.fi:lle. Eli nyt jos koskaan, kannattaa kommenttiinsa antaa kaikkensa! Tuolla summalla voittaja saa taatusti täydelliset korut niin arkea tai juhlaakin ihastuttamaan. Tämä koruharakka on tästä skabasta ainakin aivan haltioissaan!

Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy 29.10.2013 klo 18.00.


Postaus toteutettu yhteistyössä Fashionstore.fi:n kanssa. Postaus sisältää mainoslinkkejä; bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ sieltä tehdyistä ostoista.


Posted in muoti and tagged by NOORA.