OH DEAR, SHE’S BACK!

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Hän on tehnyt comebackin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen töistä kotiin päästyäni koitti hetki, jota olin odottanut jo kauan. Lämmitin sunnuntaiset Pancho-safkan jämät mikrossa ja olin aikeissa korkata kirjan, jonka aloittamista olin jo muutaman päivän ajan suunnitellut. Otin kirjan käteeni, avasin sen ja sitten se iski. Se pakokauhu. Entäpä jos kirja onkin suuren suuri pettymys? Bridget Jones on kuitenkin aikamme epätoivoisista sinkkunaisista ehkäpä se kuuluisin ja moni pystyy sielunsa silmin kuvittelemaan eteensä kohtauksia hulvattomista Bridgetin kohelluksista valkokankaalta. Jatko-osista se ensimmäinen oli kuitenkin suhteellisen onnistunut, entäpä jos tämä onkin aivan floppi?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rohkea rokan syö (niin ja eiliset ristikkoperunat, jotka eivät kyllä enää seuraavana päivänä maistu yhtään niin herkullisilta..).

Ja nyt seuraa juonipaljastuksia.

Suuri spoileri Bridget Jones-faneja ajatellen kirjasta levisi jo viikkoja sitten jopa iltapäivälehtien sivuille. Bridget Jones on jäänyt leskeksi ja kahden lapsen yksinhuoltajaksi. Näin äkkiseltään tämä saattaa tosifania järkyttää; taasko hän on siis sinkku? Ja mitä Mr. Darcylle tapahtui? Yhtäkkiä ikävuosiakin on pärähtänyt mittariin viidenkymmenen vuoden verran. Lähtökohdat melkoiselle seikkailulle ovat siis valmiina, varsinkin kun kuvioissa häärii huomattavasti nuorempi poikaystävä.

.. ahmin kirjaa noin neljänneksen eilen ja päähäni piirtyi jo (ikävä) ajatus siitä, että tämäkin opus joskus siirtyisi leffateattereihin. Olikohan comeback nyt sittenkään niin fiksu veto, Jonesy?

Jos kaipaatte pukinkonttiin luettavaa, suosittelen, että paketoit lahjakääreisiin mieluummin viime tiistain lukuvinkkini.

// She’s back, and this time she’s mad about the boy. Bridget Jones is facing new adventures and reader might even be a bit shocked about the fact that Bridget’s life has totally changed.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.