SADEPÄIVÄN SANDWICHIT

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myönnetään. Tätä herkkua ei ole ulkonäöllä pilattu, mutta maku sen sijaan saa tälläisen sateisenkin päivän muuttumaan aurinkoiseksi. Halusin eilen päästä ruuanlaiton saralla melko helpolla, sillä synkkä keli ja pimeys eivät työpäivän jälkeen houkuttaneet viettämään yhtään ylimääräistä aikaa keittiössä. Nappasinkin vain nopeasti kauppareissulta mukaani raaka-aineet lämpimiin voileipiin- kun sivulle asetti muutaman vihreän rucolan lehden ja lämpimän kupillisen teetä, pysyi nälkä karkuteillä pitkään.

Millaisia lämpimiä voileipiä teillä on tapana tehdä?

Itse rakastan aurajuustoa, joten näiden leipien aineksien oli sovittava sen ympärille. Snellmannin keittokinkku on minun suosikkini lämpimiin voileipiin ja päälle löysivät tiensä myös ananasrenkaat. Leivälle levitetty oliiviöljy ja tomaatti tekivät leivästä herkullisen mehukkaan ja tuore sipuli antoi leivälle makua. Lisäämällä leivän kaveriksi ison kanssa lemppareitani, rucolan lehtiä, ateria oli suussasulavan herkullinen ja tarpeeksi kevyt minun makuuni. Paistoin leipiä uunissa 175 asteessa noin 10 minuutin ajan.

// I think I have found my favourite ingredients when it comes to sandwiches. These sandwiches were so good, you gotta taste them! From the picture below, you can see which products I used.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.