PALJASJALKAINEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onneksi en ole mukana naapuritonttien neitosten Kenkähaasteessa. Jalkaani on nimittäin löytänyt tiensä sellainen kenkäpari, jota ei haluaisi riisua pois ollenkaan. Tsemppiä tytöt haasteeseen, minä tepastelen onnellisena varmaan koko syksyn paljain jaloin, Vivobarefooteissa.

Sen lisäksi, että olen paljasjalkainen tamperelainen, olen nyt myös onnekas paljasjalkakenkien omistaja. Oletteko kuulleet näistä hittituotteeksi nousseista kengistä? Juoksukengiksi Vivobarefootit ovat täydelliset. Kun ensimmäistä kertaa lähdin lenkille nämä kengät jalassa, tunsin unohtaneeni jotakin kotiin. Kengät nimittäin. Kun perehdyin tarkemmin kyseisiin kenkiin sainkin selville, että kengän tarkoituksena onkin antaa jalan käyttäytyä niin kuin se olisi paljaana. Pohja on ohut, mutta kenkä suojelee jalkaa ympäristöltä, vaikka ei kuitenkaan rajoita sitä lainkaan. Pistosuojattu pohja sallii tuntoaistin palautteen ja maa tuntuu jalkojen alla aivan erilaiselta kuin tavallisessa juoksukengässä. Ja tiedättekös mikä on hassuinta, nämä kengät jalassa jopa tälläisen sohvaperunan tekee mieli kävelemisen sijaan juosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tutustuin Vivobarefooteihin ensimmäistä kertaa jo viime keväänä, kun äitini oli hankkinut samaiset kengät itselleen ja oli niistä aivan innoissaan! Äiti oli käynyt paljasjalkakengillään jopa vaeltamassa ja urheilun lisäksi ne sopivat myös täydellisesti arkeen. Omiksi kengikseni (ONE L AW 13  Breathable Mesh Sulphur Purple) halusin mahdollisimman värikkäät ja näyttävät yksilöt. Rakastan värejä, ja varsinkin lenkkitarkoituksessa nämä popot motivoivat jo pelkästään väreillään juoksemaan vielä hitusen kovempaa. Niin, ja kuka tälläiset kengät raaskisi arkenakaan jättää kenkäkaappiin. Kuten näittekin jo VÄRIKUVIA-asupostauksessani, nämä kengät tuovat upean väriläiskän myös syksyisiin arkiasuihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näin synkkänä syksynä, sitä todella kaipaa hieman väriä elämäänsä ja kun lenkkipolulta saa kaiken lisäksi vielä ammennettua vaikka kuinka paljon lisää energiaakin, ei pimeä syksy hirvitä enää ollenkaan niin paljon. Näin synkkinä ja surullisina hetkinä täytyy muistaa pitää itsestäänkin huolta. Katsotaan josko bloginkin puolelle eksyisi jossakin kohtaa hieman päivitystä siitä, millaisia vaikutuksia liikunnan lisäämisellä ja ruokavalion tsekkauksella onkaan ollut sohvaperunan arkielämässä..

Mutta lisävauhtia omille lenkkipoluillesi löydät täältä.

Psst. Mikä upeinta, sen lisäksi, että lenkkipoluille Vivobarefootit tuovat väriä, ne on valmistettu luontoa ajatellen! Pisteet siitä!


Postauksessa esitelty tuote blogiyhteistyön kautta saatu.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.